OIL ULTIMATE Marula and Rose putas 200ml

OIL ULTIMATE Marula and Rose putas 200ml

NHK1941
1-4
24,50 €
PVN iekļauts

 

Schwarzkopf Professional Oil Ultime Marula and Rose kopjošās putas ir labākais risinājums blāvu matu barošanai un atdzīvināšanai. Šis inovatīvais produkts apvieno marulas eļļas un rožu ekstrakta priekšrocības, lai nodrošinātu intensīvu mitrināšanu, uzlabotu matu stiprumu un piešķirtu matiem skaistu spīdumu. Šīs vieglās putas ir lieliski piemērotas visiem matu tipiem, un tās liks Jūsu matiem izskatīties un justies īpaši labi.

Galvenās priekšrocības:

*Rosa Canina augļu eļļa, kas iegūta no rožu auga augļiem, ir bagāta ar antioksidantiem, kā arī taukainām sastāvdaļām, kas palīdz atjaunot dabisko lipīdu barjeru, mati būs apjomīgāki un zīdaini pieskārienam.

*Marulas eļļa, kas iegūta no Āfrikas marulas koka augļu kauliņu riekstiem, ir ļoti barojoša, vieglas tekstūras eļļa, kas ir bagāta ar antioksidantiem, tostarp C un E vitamīnu. Neaizstājamās taukskābes dziļi baro, mitrina un aizsargā matus, vienlaikus uzlabojot to elastību un padara matus vieglāk pārvaldāmus.

*Intensīva mitrināšana.

*Uzlabo matu stiprumu un elastību.

*Piemērots visiem matu tipiem.

*Viegla formula.

Lietošana: Pirms lietošanas labi sakratīt. Uzklāt ar dvieli nosusinātos matos un izskalot pēc 5-10 minūtēm.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Matu nogludināšanai
Matu spīdumam
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Pielietojums
Matu kopšanai
Kolekcijas
OIL ULTIMATE

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.