Style & Finish Hair shake Veidošanas...

Style & Finish Hair shake Veidošanas sprejs tekstūrai 150ml

067511
1-4
33,90 €
PVN iekļauts

 
Veidošanas sprejs tekstūrai 150ml. JOICO Hair Shake ir novatorisks veidošanas sprejs ar tehnoloģiju, kas pārvērš šķidrumu pulverī. JOICO Hair Shake veidošanas līdzeklis uzreiz pēc izsmidzināšanas matos pārvēršas pulverī, lai jebkuram matu tipam piešķirtu bagātīgu, tomēr gaisīgu tekstūru, kuplumu, biezumu un fiksāciju, padarot ikdienas matu sakārtojumu īpašu. Lietošana: Izsmidzināt produktu sausos matos pēc žāvēšanas ar fēnu, veidošanas ar karstuma ierīcēm vai frizūras izveidošanas vēl lieliskākai tekstūrai. Gala rezultāts ir valdzinošs un noturīgs. Ideāls produkts gan vīriešiem, gan sievietēm!
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Matu apjomam
Tekstūrai
Pēc fiksācijas līmeņa
Dabīgai fiksācijai
Preces veids
Spreji

Jau 30 gadus JOICO ir darbojies, lai Taviem matiem piedāvātu pašu labāko. JOICO nepiedāvā vienkārši lieliskus produktus, bet arī lieliskus risinājumus iedarbīgai matu kopšanai. JOICO produktu klāstā ir septiņas inovatīvas produktu sērijas, kas apvieno vairāk kā 50 produktu dažādiem matu tipiem.

Līdzās šampūniem un kondicionieriem JOICO piedāvā intensīvas kopšanas un veidošanas produktus, matu maskas, eļļas, lakas un visus citus iespējamos matu kopšanas produktus. Visi JOICO matu kopšanas līdzekļi satur Quadramine Complex™ un Bio-Advanced Peptide Complex™. Visu, kas nepieciešams Tavu matu kopšanai.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.