NO.BREAKER neskalojams, izsmidzināms...

NO.BREAKER neskalojams, izsmidzināms hibrīdprodukts, kas savieno matu saites, samazina matu lūšanu un veido tekstūru 100ml

99350077467
1-4
69,71 €
PVN iekļauts

 

No.Breaker: jauns, novatorisks hibrīdprodukts matu kopšanai un veidošanai - NO.BREAKER, kas ne tikai atjauno, nostiprina un nogludina matus, bet arī uztur matu dabisko apjomu.

Divkāršs ieguvums - produkts iedarbīgi un efektīvi kopj un ieveido matus. Ar ābolskābi un veidošanas polimēriem bagātināts neizskalojamais izsmidzināmais produkts iekļūst dziļi matu kutikulā, novērš pat smagus veidošanas un ķīmisko procesu radītos bojājumus, izveido jaunas saites matu šķiedrā un samazina matu lūšanu līdz pat 99%. Mati kļūst gludi un maigi, vienlaikus saglabājot dabisko apjomu un elastību.

NO.BREAKER sastāv no 87% dabiski iegūtu sastāvdaļu un nesatur dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļas. Salonā, lietojot kopā ar SEBASTIAN PROFESSIONAL masku, NO.BREAKER nodrošina gludu matu efektu līdz 4 nedēļām.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Atjaunojošs
Matu apjomam
Matu tips/stāvoklis
Trausliem matiem
Preces veids
Spreji

Ar Sebastian, mēs matus veidojam savādāk: vienmēr pārsteidzoši un negaidīti. Mēs saprotam stilistus un iedvesmojam viņus no parastiem matiem izveidot neparastus.

Radīt. Pārveidot. Meklēt maksimālu efektu: tonējošā matu krāsa, spīdumi matiem, želejas un eļļas, krēmi un māli, šampūni, maskas un kondicionieri  - ar Sebastian nav nekādu ierobežojumu tam, ko jūs varat radīt.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.