SILKY YLANG FEEL GOOD Sprejs...
SILKY YLANG FEEL GOOD Sprejs...
SILKY YLANG FEEL GOOD Sprejs termo-aizsardzībai, novērš mitruma pūkošanos 200ml
SILKY YLANG FEEL GOOD Sprejs termo-aizsardzībai, novērš mitruma pūkošanos 200ml

SILKY YLANG FEEL GOOD Sprejs termo-aizsardzībai, novērš mitruma pūkošanos 200ml

SIFEMI
>10
15,13 €
PVN iekļauts
Pasūti SILKY produktus:
- virs 50eur un saņem -5% atlaidi
- virs 100eur un saņem -15% atlaidi
- virs 150eur un saņem -20% atlaidi

 

YLANG FEEL GOOD Termo sprejs aizsargā matus žāvešanās un ieveidošanas laikā, kad tiek izmantotas elektroierīces, novēršot karstuma radītos bojājumus. Sprejs baro matus, aizsargā, mitrina un novērš matu pūkošanos.

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS: Ylang Ylang ēteriskā eļļa: Cananga odorata koka ekstrakts - vērtīgs matu kopšanas sabiedrotais. Tas mitrina un baro matus, palielinot to apjomu, palīdz ārstēt šķeltos matu galus, atjauno un uzlabo mata struktūru un piesķir spīdumu. Eikalipta lapu eļļa: bagāta ar aktīvajām vielām ar atsvaidzinošām, antiseptiskām un balzamējošām īpašībām, piešķir matiem mīkstumu un mirdzumu. Aminoskābju maisījums: mitrina, nostiprina matu struktūru, aizsargā krāsu un atjauno spīdumu. Aminoskābju maisījums: tie mitrina, stiprina matu struktūru, aizsargā krāsu un atjauno spīdumu.

LIETOŠANA: Vienmērīgi izsmidziniet līdzekli uz matiem visā to garumā, no apmēram 30 cm attāluma. Neizskalot. "Mīlestības stāsts un skaistums pārvērtās par ziedu". No šīs intriģējošās austrumu leģendas par skaistumu un labāko dabiski iegūto aktīvo sastāvdaļu meklējumiem, nāk YLANG . Profesionālais un mājas kopšanas līdzekļu klāsts, kas īpaši izstrādāts, lai sniegtu matiem barošanu, spīdumu un zīdainumu, saglabātu matus mīkstus un veselīgus, izvēloties labāko, ko var piedāvāt kosmētikas zinātne. Silky Ylang nozīmē, ka dodiet saviem matiem kopšanu, kas harmoniski apvieno efektivitāti ar labsajūtu.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Matu nogludināšanai
Termoaizsardzībai
Matu tips/stāvoklis
Trausliem matiem
Visiem matu tipiem
Kolekcijas
YLANG

  

VĒRTĪBAS 

Zīmols piedāvā konkrētus produktus konkrētām klientu vajadzībām.

Stingrība un saprotami produkti, efektīvas-iedarbīgas formulas atspoguļo piedāvāto kosmētikas līniju identitāti. Uz augstu veiktspēju, augsta līmeņa tehnoloģisko saturu, dabiskām, uz pārbaudītām aktīvām augu izcelsmes sastāvdaļām, ir balstīta piedāvāto produktu efektivitāte.

   

RŪPES

Personīgā skaistumkopšana caur matu kopšanas prizmu ir zīmola galvenais mērķis. Visu piedāvāto kosmētikas līdzekļu loma ir uzlabot matu stāvokli, kas ir iespējams pateicoties nevainojamai tehnoloģisko un dabīgo sastāvdaļu sinerģijai. Formulas satur tikai to, kas nepieciešams tūlītējam rezultātam. Rūpes un noteiktība sniedz veselīgāka un daudz skaistāku kopējo izskatu!

   

BŪTISKI

Produktu klāsts ir daļa no  viegli saprotamas un pielietojamas sistēmas kā frizierim, tā gala-patērētājam. Katrs produkts ir izstrādāts, lai atbilstu konkrētām matu un galvas ādas vajadzībām. No matu krāsošanas līdz pat matu veidošanai, zīmols piedāvā tikai būtiskākos kosmētikas līdzekļus, izvairoties no liekiem, nevajadzīgiem produktiem.

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.