• JAUNUMS
Sebastian Professional No.Breaker...

Sebastian Professional No.Breaker matu saites atjaunojoša maska 150ml

99350180520
1-4
Profesionāļiem

 
NO.BREAKER MATU SAITES ATJAUNOJOŠĀ SISTĒMA ir produktu līnija intensīvai matu kopšanai un matu veidošanai. No.Breaker sistēma satur mūsu unikālo ābolskābi, kopjošas sastāvdaļas un modernus matu veidošanas polimērus. Tā acumirklī novērš matu bojājumus: sākot no pH līmeņa līdzsvarošanas, matu šķiedras un saišu atjaunošanas līdz matu aizsardzībai pret karstumu, tā lai jūs varētu veidot un vēlāk arī pārveidot matus. MELTING MASK matos kūstoša matu maska. Grezna maska novērš redzamās bojājumu pazīmes, tā maigi izkūst matos, veido saites un intensīvi kondicionē matus, mati kļūst stiprāki, gludāki un spīdīgāki. Lietošana: Uzklājiet uz mitriem matiem no matu vidus līdz galiem, pēc 3-5 minūtēm rūpīgi izskalojiet.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Barojošs
Matu struktūras dziļai atjaunošanai
Termoaizsardzībai
Matu tips/stāvoklis
Bojātiem matiem
Trausliem matiem
Visiem matu tipiem
Kolekcijas
NO.BREAKER

Ar Sebastian, mēs matus veidojam savādāk: vienmēr pārsteidzoši un negaidīti. Mēs saprotam stilistus un iedvesmojam viņus no parastiem matiem izveidot neparastus.

Radīt. Pārveidot. Meklēt maksimālu efektu: tonējošā matu krāsa, spīdumi matiem, želejas un eļļas, krēmi un māli, šampūni, maskas un kondicionieri  - ar Sebastian nav nekādu ierobežojumu tam, ko jūs varat radīt.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.