Infrasarkanā matu suka, Turmalīns +...
Infrasarkanā matu suka, Turmalīns +...
Infrasarkanā matu suka, Turmalīns +...
Infrasarkanā matu suka, Turmalīns + jonu sari, 230°C
Infrasarkanā matu suka, Turmalīns + jonu sari, 230°C
Infrasarkanā matu suka, Turmalīns + jonu sari, 230°C

Infrasarkanā matu suka, Turmalīns + jonu sari, 230°C

155203
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
99,90 €
PVN iekļauts

 
Sutra infrasarkano staru sukai ir gluda digitālā temperatūras kontrole un viegls dizains, kas nodrošina vienkāršu un pielāgotu stilu. Keramikas muca ar turmalīnu un jonu sari palīdz pārveidot jūsu matus par viegli veidojamu šedevru bez čokurošanās! Digitālā temperatūras kontrole līdz 230°C temperatūras iestatījumi katram matu tipam! ✔️ Digitālā temperatūras kontrole (uzsilda līdz 230°C) ✔️ Turmalīna keramikas muca - 43 mm ✔️ Turmalīns + jonu sari ✔️ Viegls, ergonomisks dizains ✔️ Drošs visiem matu tipiem ✔️ 60 minūšu automātiskā izslēgšanās ✔️ 2,7m garš vads Produkta informācija: Neatkarīgi no tā, vai jūsu mati ir biezi vai smalki, ar šo suku jūs atradīsiet saviem matiem piemērotāko temperatūras iestatījumu. Pielāgojiet vēlamo temperatūras iestatījumu, izmantojot digitālo temperatūras vadību līdz 230°C. Ar pareizu temperatūru katru reizi varat atvadīties no karstuma radītiem matu bojājumiem! Keramikas muca ar turmalīnu. Augstākās kvalitātes muca, kas izgatavota tikai no augstākās kvalitātes materiāliem, lai nodrošinātu izcilu siltuma vadītspēju un uzlabotu matu veselību. Keramikas konstrukcija nodrošina vienmērīgu siltuma sadali un noturību, savukārt turmalīna, vērtīgā kristāliskā minerāla, uzlējums nodrošina maigu karsēšanu bez čokurošanās, kas uztur maksimālu mitruma līmeni matos. Ar jonu turmalīnu piesātināti sari. Specializētie sari ir izstrādāti, lai iepludinātu jonus matos, novēršot sprogošanos, vienlaikus padarot matus mīkstākus un elastīgākus. Tālākai uzlabošanai mēs esam iepildījuši šos sarus ar augstas kvalitātes turmalīnu, lai nodrošinātu drošu un vienmērīgu siltuma pārnesi, kā arī piešķirtu krāšņu spīdumu un zīdainu sajūtu. KO TĀ DARA: - Digitālās temperatūras kontroles turmalīna keramikas mucas 43mm. - Šai termosukai ir turmalīna keramikas muca, kas uzsilst līdz 230°C. - Turmalīna keramikas muciņa atstāj matiem spīdīgu apdari bez čokurošanās. - Mūsu infrasarkanā tehnoloģija padara veidošanu drošāku visiem matu tipiem. - Ar jonu piesātinātie sari ievērojami saīsina veidošanas laiku. - Viegls ergonomisks dizains: šis rīks tika izstrādāts, akcentējot lietotāja funkcionalitāti. - 60 minūšu automātiskā izslēgšanās: neatkarīgi no tā, vai steidzaties vai vienkārši aizmirsāt izslēgt taisnošanas suku, mēs esam iekļāvuši automātisku 60 minūšu izslēgšanās funkciju, lai novērstu jebkādas neveiksmes vai negadījumus. - Veidojiet matus uz pusi mazāk laika! Uzklājot uz žāvētiem matiem, Infrasarkanā termiskā birste padara matus skaistus un spīdīgus ar apdari bez čokurošanās. - Izmantojot jaunākās matu veidošanas tehnoloģijas, iegūt vēlamo izskatu nekad nav bijis tik vienkārši. KĀ IZMANTOT: Novietojiet termisko suku zem katras sekcijas
Īpašības
Infrasarkanie stari
Materiāls
Joni
Turmalīns

Misija

Lai īstenotu apņemšanos nodrošināt kvalitāti un inovācijas, Sutra nepārtraukti cenšas izstrādāt visefektīvākos un vismodernākos matu instrumentus gan salonam, gan lietošanai mājās.

Zīmols

Vidusmēra patērētājam tirgū pieejamo frizūras rīku skaits var būt milzīgs, tāpēc ir neticami grūti atšķirt augstas kvalitātes produktus no zemas kvalitātes. Par laimi, kā var apliecināt Sutras apbrīnojamā lojālo klientu grupa, Sutra Beauty® ir vārds, kuram varat uzticēties.

Sutra pastāvīgi uzrauga jaunas tendences un pavada neskaitāmas stundas pētniecībā un attīstībā, lai izstrādātu produktus, kas atbilst klientu vajadzībām.

Patiesībā Sutra ir tik pārliecināta par savu produktu kvalitāti, ka katru savu rīku nodrošina ar nozarē atzītu garantijas programmu. Vienkārši sakot, Sutra Beauty® ir visuzticamākais un inovatīvākais zīmols matu instrumentu pasaulē.

Sākotnēji Sutra bija orientēta uz mazumtirdzniecības tirgu, taču ļoti drīz viņi sāka dzirdēt daudz pozitīvu atsauksmju no salonu profesionāļiem. Sutra atrada nišu instrumentos, kas labi der profesionāļiem un kurus var pielietot arī mājas lietošanai. Viņi ieviesa taisnotāju pagarinātās malas un vēsu lokšķēres galu, kas atviegloja lietošanu ikvienam, kurš nepārvalda šos rīkus."

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.