PERFORMANCE GLOSSY Vasks sakārtojuma...

PERFORMANCE GLOSSY Vasks sakārtojuma noslēgumam, matu stilizēšanai 100ml

F32V10010
>5
19,08 €
PVN iekļauts
Pasūti Farmagan produktus:
- virs 50eur un saņem -5% atlaidi
- virs 100eur un saņem -15% atlaidi
- virs 150eur un saņem -20% atlaidi

 
Ideāli piemērots spīdīgam un neparastam stilam, cirtām un sprādzieniem, īsu izvirzītu matu griezumu veidošanai un formas struktūras akcentēšanai. Aizsargā matu struktūru no ārējiem faktoriem. Nodrošina stilīgu, mirdzošu apdari jūsu stilam.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Aizsargājošs
Veidošanai
Matu tips/stāvoklis
Lokainiem matiem

Mūsu laboratorijas ražo tikai to, ko ir formulējis un pārbaudījis viss profesionālākais pētnieku kopums, lai atrisinātu kosmētikas patērētāju problēmu. Svarīgas un nepārtrauktas investīcijas kopā ar personāla pastāvīgu apmācību ļauj radīt oriģinālus, novatoriskus un pārbaudītus produktus, izmantojot stingru kvalitātes kontroli.

Cilvēki.

Tā kā uzņēmuma prioritāte vienmēr ir cilvēki, kas to veido, un lai nodotu tā vērtības un izveidotu spēcīgu saikni ar galvenajiem sarunu partneriem. Nopietna un efektīva darba vide uzņēmumā ļāva Farmagan gadu gaitā pārvarēt pastāvīgās problēmas, arī starptautiskajos tirgos.

Kvalitāte.

Tas ir mūsu progresīvo pētniecības laboratoriju radošo un formulējošo centienu rezultāts, un tas atspoguļo Farmagan labākās īpašības.

Pētījumi.

Modernākā pētījumu laboratorija, kurā strādā zinātnieki, kas atbild par produktu formulēšanu un kvalitātes kontroli, sadarbojoties ar vissvarīgākajām pasaules universitātēm.

Ražošana.

Visas ražošanas ķēdes tieša uzraudzība Farmagan kontrolē, pārvalda un garantē savu produktu kvalitāti, sākot no katras atsevišķas izmantotā izejmateriāla izpētes līdz produkta galīgajam iesaiņojumam, kas ir gatavs pārdošanai.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.