• -30%
ESLABONDEXX Želeja matiem,...

ESLABONDEXX Želeja matiem, skulpturējoša, stipras fiksācijas, spīdumam 150ml

ESTYSHI
>10
7,14 € 10,20 € -30%
PVN iekļauts

 

Spēcīgas noturības želeja, kas uzlabo matu spīdumu un nodrošina tūlītēju noturību. Ideāli piemērots matu veidošanai ar ilgstošu mitru efektu.

LIETOŠANA:

Uzklājiet pietiekamu daudzumu produkta vienmērīgā kārtā uz plaukstām un uzklājiet uz mitriem vai sausiem matiem. Veidojiet matus ar rokām, lai izveidotu vēlamo izskatu.

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

Nio-protect tehnoloģija: novatoriska aktīvo sastāvdaļu kombinācija, kas atrodas niosomu pūslīšos. Tas aktīvi aizsargā matu šūnas no bojājumiem ķīmiskā pakalpojuma laikā.

Hidrolizēts augu proteīns PG-propilsilāntriols: ārkārtīgi spēcīgs matu stiprinošs komplekss, iekļūst matu stiebros, lai palielinātu mitrumu un plastiskumu. Veido uz virsmas plēvi, lai ieeļļotu un nostiprinātu kutikulu. Iedarbojas uz matu kutikulu, lai kondicionētu un nodrošinātu mitrumu.

Poliakrilāta-2 krustpolimērs: nodrošina stingru noturību un izcilu mitruma izturību. Šis polimērs ļauj izveidot jaunus, rentablus, zemas līdz augstas viskozitātes ieveidošanas produktus ar augstu dzidrumu, izcilu matu spīdumu, spēcīgu izturību pret lobīšanos un izcilu tekstūru un estētiku.

Pantenols: provitamīns B5 (pantenols) stiprina matu kutikulas un sabiezē matu stiebru, kondicionē un pārstrukturē. Tas pārklāj matus un noslēdz to virsmu, padarot šķipsnas spīdīgus.

Izmērs: 150 ml

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Ar mitru matu efektu
Frizūras akcentam
Frizūras procesam
Matu spīdumam
Tekstūrai
Veidošanai
Pēc fiksācijas līmeņa
Stipras fiskācijas

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.