Sebastian Professional Texturizer...

Sebastian Professional Texturizer Bodyfying Liquid Gel elastīgas fiksācijas šķidra želeja 150ml

81387930
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
38,32 €
PVN iekļauts

 

SEBASTIAN PROFESSIONAL TEXTURIZER šķidra normālas fiksācijas matu želeja palīdz radīt elastīgas un radikālas formas tajā pašā laikā mati saglabājas elastīgi un mirdzoši. Piemērota arī taisniem matiem uzlabo to tekstūru piešķir matiem kuplumu palielina apjomu.

LLIETOŠANA: Iestrādā mitros matos lai fiksētu matu sakārtojuma formu. Iestrādājot sausos matos rūpējas par tekstūru. Piemērota visiem matu tipiem.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Atsvaidzinošs
Elastībai
Matu apjomam
Tekstūrai
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem

Ar Sebastian, mēs matus veidojam savādāk: vienmēr pārsteidzoši un negaidīti. Mēs saprotam stilistus un iedvesmojam viņus no parastiem matiem izveidot neparastus.

Radīt. Pārveidot. Meklēt maksimālu efektu: tonējošā matu krāsa, spīdumi matiem, želejas un eļļas, krēmi un māli, šampūni, maskas un kondicionieri  - ar Sebastian nav nekādu ierobežojumu tam, ko jūs varat radīt.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.