Saudzējošas matu krāsas emulsija 1000ml

Saudzējošas matu krāsas emulsija 1000ml

16413
1-4
Profesionāļiem

 
Keune Semi Color Activator Cream Oxidant ir stabilizators, ko var izmantot tikai ar Semi Color Toner. Krēmveida oksidants Keune Semi Color Activator saglabā krāsas noturību, palielina krāsas noturību, nodrošina labākus krāsu rezultātus un aizsargā struktūru.
Tilpums
851- un lielāks ml
Preces veids
Emulsijas

Kā ģimenes uzņēmums mēs esam pārliecināti, ka mūsu pienākums ir rūpēties par planētu un tā cilvēkiem. Mēs to darām, izmantojot mūsu Keune Cares ilgtspējības programmu. Ne tikai mums pašiem, bet it īpaši nākamajām paaudzēm.

Mūsu misija.

Kāds ir tavs labākais Tu? Katram tas nozīmē ko citu. Izskatīties pēc iespējas labāk vai palīdzēt citiem izskatīties pēc iespējas labāk, atrodot prieku savā darbā un panākumus biznesā? Būt laimīgam ar sevi un saviem kolēģiem? Lai kas tas būtu, Kuene ir ar Jums!

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.