JOICO Vero-K Veroxide 9% - 30 Volume...

JOICO Vero-K Veroxide 9% - 30 Volume aktivētājs 950ml

094309
1-4
Profesionāļiem

 
9% aktivētājs balina par 2 līdz 3 pakāpēm atkarībā no izvēlētās krāsas un dabiskās matu krāsas. Iedarbības laiks 50 līdz 55 minūtes.
Tilpums
851- un lielāks ml
Preces veids
Matu krāsas pastiprinātāji

Jau 30 gadus JOICO ir darbojies, lai Taviem matiem piedāvātu pašu labāko. JOICO nepiedāvā vienkārši lieliskus produktus, bet arī lieliskus risinājumus iedarbīgai matu kopšanai. JOICO produktu klāstā ir septiņas inovatīvas produktu sērijas, kas apvieno vairāk kā 50 produktu dažādiem matu tipiem.

Līdzās šampūniem un kondicionieriem JOICO piedāvā intensīvas kopšanas un veidošanas produktus, matu maskas, eļļas, lakas un visus citus iespējamos matu kopšanas produktus. Visi JOICO matu kopšanas līdzekļi satur Quadramine Complex™ un Bio-Advanced Peptide Complex™. Visu, kas nepieciešams Tavu matu kopšanai.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.