OYSTER GLYC Emulsija ar glicerīnu 40...

OYSTER GLYC Emulsija ar glicerīnu 40 vol (12%) oksidējošā 250ml

OYOC06250040
1-4
Profesionāļiem

 

Oksidējoša emulsija ar glicerīnu. Produkts satur ūdeņraža pārskābi.

Tilpums
151-400ml
Preces veids
Emulsijas

Pateicoties laboratoriskajiem pētījumiem un ilgajai pieredzei profesionālajā nozarē, Oyster Cosmetics ir radījis augstas kvalitātes matu un galvas ādas kopšanas sistēmu, nodrošinot paredzamus procedūru rezultātus. Uzņēmuma telpās izvietotās modernās laboratorijas ļauj veikt nepārtrauktus pētījumus un izstrādāt jaunus produktus, ņemot vērā patērētāju prasības kā arī jaunākās tehnoloģiskās un modes tendences. Pateicoties plašajam sortimentam un augstajai produktu izstrādes un ražošanas kvalitātei, Oyster Cosmetics ir ieguvis lielu klientu uzticību.

Kompāniju raksturojošie lielumi skaitļos: 65 000 m2 liela kopējā uzņēmuma platība; ražošanas kapacitāte 200 miljoni vienību gadā; ražošanu nodrošina piecpadsmit ražošanas un iepakošanas līnijas; 4 iekšējās laboratorijas un tehnisko testu akadēmija.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.