SILKY TECHNOBASIC OXYGEN Emulsija...

SILKY TECHNOBASIC OXYGEN Emulsija krēmveida 6% 1000ml

OXIS201N
1-4
Profesionāļiem
Time left

 

Oxygen Emulsijas krēmveida sastāvs nodrošina optimālu saķeri ar matiem un līdz ar to uzticamu un stabilu krāsas efekta rezultātu. Bagātināta ar Limnantes sēklu eļļu, emulsija aizsargā ādu un matus, atjauno mata kutikulas struktūru, padara tos gaišus un elastīgus, tādējādi nodrošinot efektīvu kosmētisko darbību. Bagātināts ar Limnanthes sēklu eļļu, tas aizsargā ādu un matus, atjauno matu strukturālo kutikulu, padara matus gaišus un elastīgus, tādējādi nodrošinot efektīvu kosmētisku iedarbību. Pieejamie stiprumi VOL 5/10/20/30/40.

LIETOŠANA: Sajauc emulsiju ar krāsu atbilstoši sajaukšanas attiecībai, kas norādīta krāsošanas instrukcijā.

UZMANĪBU – Brīdinājumi: izvairīties no saskares ar acīm. Ja nokļūst acīs, nekavējoties izskalot ar lielu daudzumu ūdens. Vienmēr, lietojot ļīmiskus produktus, arī šo emulsiju, valkāt piemērotus aizsargcimdus.

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS: Limnanthes sēklu eļļa: piešķir spilgtumu un mīkstumu, apjomu. Tā rada aizsargplēvi matiem un galvas ādai, daļēji novēršot dehidratāciju: šī iemesla dēļ Limnanthes sēklu eļļa īpaši izmanto matu masku formulās.

Tilpums
851- un lielāks ml
Kolekcijas
.01 COLOR CARE

  

VĒRTĪBAS 

Zīmols piedāvā konkrētus produktus konkrētām klientu vajadzībām.

Stingrība un saprotami produkti, efektīvas-iedarbīgas formulas atspoguļo piedāvāto kosmētikas līniju identitāti. Uz augstu veiktspēju, augsta līmeņa tehnoloģisko saturu, dabiskām, uz pārbaudītām aktīvām augu izcelsmes sastāvdaļām, ir balstīta piedāvāto produktu efektivitāte.

   

RŪPES

Personīgā skaistumkopšana caur matu kopšanas prizmu ir zīmola galvenais mērķis. Visu piedāvāto kosmētikas līdzekļu loma ir uzlabot matu stāvokli, kas ir iespējams pateicoties nevainojamai tehnoloģisko un dabīgo sastāvdaļu sinerģijai. Formulas satur tikai to, kas nepieciešams tūlītējam rezultātam. Rūpes un noteiktība sniedz veselīgāka un daudz skaistāku kopējo izskatu!

   

BŪTISKI

Produktu klāsts ir daļa no  viegli saprotamas un pielietojamas sistēmas kā frizierim, tā gala-patērētājam. Katrs produkts ir izstrādāts, lai atbilstu konkrētām matu un galvas ādas vajadzībām. No matu krāsošanas līdz pat matu veidošanai, zīmols piedāvā tikai būtiskākos kosmētikas līdzekļus, izvairoties no liekiem, nevajadzīgiem produktiem.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.