SkinSystem Krēms ar tonizējošu efektu...

SkinSystem Krēms ar tonizējošu efektu 250ml

1010020039
>10
16,71 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

Īpašs fitoterapeitisks savienojums, kas paredzēts nokarenas ādas plankumu ārstēšanai. Īpaši indicēts diētu vai ātra svara zaudēšanas gadījumos. Mīkstās tekstūras nodrošina ātras un funkcionālas masāžas. Tas ātri iesūcas, nav taukains un atstāj ādu gludu, maigu un tonizētu.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* ZIRGKASTANS

Kosmētikā zirgkastaņas sēklu ekstraktu izmanto tā vazoprotektīvo, pretiekaisuma un drenējošu īpašību dēļ. Īpaši piemērots apakšējo ekstremitāšu plankumu, piemēram, tūskas, celulīta un mikrocirkulācijas defektu ārstēšanai.

* SAGE

Bagāts ar labvēlīgām un aktīvām sastāvdaļām, piemēram, flavonoīdiem, B1, C vitamīnu un citām vielām, kas ir būtiskas ādas barošanai, tai ir svarīga antioksidanta un stimulējoša iedarbība. Tas neitralizē brīvos radikāļus, palēninot audu deģenerāciju, un, pateicoties sinerģijai starp hlorogēnskābi un citiem tās komponentiem, tai ir svarīga reducējoša, diurētiska un tonizējoša iedarbība.

* CENTELLA

Āzijas centellas ekstraktam, kas īpaši bagāts ar vitamīnu A C B1 B2 un karotīnu, piemīt neticama spēja optimizēt kolagēna un elastīna sintēzi, kas ir dermas pamatstruktūras, kā rezultātā ievērojami uzlabojas ādas kvalitāte. Tas palīdz limfātiskajai sistēmai izvadīt lieko šķidrumu un toksīnus un vienlaikus stimulē asinsriti, kas ir lielisks līdzeklis pret celulīta ādas defektiem. Tas novērš un ārstē venozo mazspēju, kas izraisa tūsku un smaguma sajūtu kājās un potītēs, piešķirot elastību un tvirtumu asinsvadu sieniņām, tādējādi aizkavējot iekaisuma fāžu un to komplikāciju rašanos.

* DAUCUS CAROTA SATIVA

Daucus Carota Sativa ekstrakts, kas ir īpaši bagāts ar minerālvielām, vitamīniem A C B1 B2 un karotīnu, izrādās lielisks ādas barotājs. Tas palīdz limfātiskajai sistēmai izvadīt liekos toksīnus un šķidrumus, stimulē mikrocirkulāciju un līdz ar to audu apgādi ar skābekli, piešķirot ādai mitrināšanu, elastību un tonusu.

* FENUGREEK

Bagāts ar saponīniem, fitoestrogēniem, alkaloīdiem, vitamīniem A, B1, C, PP, lizīnu, minerālsāļiem, tai piemīt mīkstinošas, antioksidanta un stimulējošas īpašības, padarot to par būtisku aktīvo vielu ādas nokarenas, sausuma un stiepšanās skartas ādas ārstēšanā. atzīmes.

* HOP

Pateicoties to mitrinošajai, mīkstinošajai un stimulējošajai epidermas aprites aktivitātei, apiņu ekstrakti ir īpaši indicēti ādas novecošanas izraisītu nepilnību, piemēram, tonusa un ādas elastības zuduma, profilaksei un kosmētiskajai ārstēšanai.

* HLORELLA PIRENOIDOSA

Vienšūnu aļģe, kas labi pazīstama ar savu spēju ļaut organismam izvadīt no audiem kaitīgos toksīnus. Atsaucoties uz skābekli, nodrošina efektīvu šūnu apmaiņu, ļaujot ādai laika gaitā saglabāt savu dabisko jaunību.

* TĪRA SALDO MANDEĻU EĻĻA

Bagāts ar vit. A B E un MINERĀLI tas ir pazīstams ar savām daudzajām īpašībām, cīnās ar ādas novecošanos un sausumu, novērš celulīta veidošanos, atjaunojot perifēro cirkulāciju un samazinot ūdens aizturi.

* ŠĪ SVIESTS

Īpaši bagāta ar vitamīniem, tai ir barojoša un antioksidanta iedarbība. Tajā pašā laikā tas veido aizsargplēvi uz ādas, pasargājot to no ārējām ietekmēm, no aukstuma un dehidratācijas, padarot to mīkstu un elastīgu.

 

KĀ IZMANTOT:

Paņemiet nepieciešamo produkta daudzumu. Ar apļveida kustībām masējiet plankumu skarto vietu. Turpiniet ar vispiemērotāko masāžas tehniku.

Tilpums
151-400ml
Ādas tips
Visiem ādas tipiem

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.