K-Pak Color Therapy šampūns matu...

K-Pak Color Therapy šampūns matu krāsas aizsardzībai 1000ml

066619
1-4
60,90 €
PVN iekļauts

 
Atdzīviniet un atjaunojiet bojātos matus un pagariniet krāsu spilgtuma efektu ar Joico K-PAK krāsu terapijas šampūnu. Šis kopjošais šampūns ir piesātināts ar taukskābēm. Tas stiprina un aizsargā katru šķipsnu, baro to, piešķir skaistumu un spilgtumu. Pateicoties jaunākajām tehnoloģijām, Joico K-PAK Color Therapy Šampūns uzlabo matu elastību, uzlabo to spīdumu un novērš krāsas izbalēšanu. pH 4.5-5.5 LIETOŠANA: Uzklājiet uz mitriem matiem. Saputojiet. Rūpīgi izskalojiet. SASTĀVS: Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Dipropylene Glycol, Glycol Distearate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Cocamide Mea, Schinziophyton Rautanenii Kernal Oil, Keratin, Hydrolyzed Human Hair Keratin, Hydrolyzed Keratin, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Aleuritues Moluccana Seed Oil, Oenothera Biennis Oil (Evening Primrose Oil), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Psidium Guajava Fruit Extract, Hydrogenated Castor Oil Coperpolymer, Allantion, Arginine Hci, Sorbitol, Thioctic Acid, Tocopheryl Acetate, Peg-150 Pentaryththyrital Tetrasterate, Hyaluroginc Acid, Guar Hydroxypropylrimonium Chlorid, Glycerin, Gycolipids, Peg-6 Caprylic/ Capric Glycides, Polyquanterinium-55, Sodium Ascrobyl Phosphate, Sodium Cocoamphocateatae, Amodimethicone, Butyl Methoxydibenzoyl Methane, C11-15 Pareth-7, Laureth-9, Tridecth-12, Citric Acid, Sodium Citrate, Disodium Edta, Sodium Hydroxide, Methylparaben, Dmdm Hydantion, Fragrence/Parfum.
Tilpums
851- un lielāks ml
Īpašības
Atjaunojošs
Barojošs
Matu krāsas noturībai
Matu spīdumam
Matu tips/stāvoklis
Bojātiem matiem

Jau 30 gadus JOICO ir darbojies, lai Taviem matiem piedāvātu pašu labāko. JOICO nepiedāvā vienkārši lieliskus produktus, bet arī lieliskus risinājumus iedarbīgai matu kopšanai. JOICO produktu klāstā ir septiņas inovatīvas produktu sērijas, kas apvieno vairāk kā 50 produktu dažādiem matu tipiem.

Līdzās šampūniem un kondicionieriem JOICO piedāvā intensīvas kopšanas un veidošanas produktus, matu maskas, eļļas, lakas un visus citus iespējamos matu kopšanas produktus. Visi JOICO matu kopšanas līdzekļi satur Quadramine Complex™ un Bio-Advanced Peptide Complex™. Visu, kas nepieciešams Tavu matu kopšanai.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.