• -10%
Sebastian Professional Hydre...

Sebastian Professional Hydre mitrinošs šampūns 1000ml

81126762
1-4
61,73 € 68,59 € -10%
PVN iekļauts
Time left

 

Hydre šampūns dziļi attīra un mitrina sausus, sprogainus matus. Bagātīgais putas nodrošina intensīvu barošanu un krāsu drošu mitrināšanu sausiem, ķīmiski apstrādātiem matiem.

LIETOŠANA: Uzklāt mitros matus iemasēt un rūpīgi izskalot. Ja nepieciešams, procedūru atkārtojiet. Lai sasniegu labāku efektu, lietojiet Hydre kondicionieri.

Tilpums
851- un lielāks ml
Īpašības
Barojošs
Dziļi attīrošs
Mitrinošs
Matu tips/stāvoklis
Krāsotiem un balinātiem matiem
Lokainiem matiem
Sausiem matiem
Kolekcijas
HYDRE

Ar Sebastian, mēs matus veidojam savādāk: vienmēr pārsteidzoši un negaidīti. Mēs saprotam stilistus un iedvesmojam viņus no parastiem matiem izveidot neparastus.

Radīt. Pārveidot. Meklēt maksimālu efektu: tonējošā matu krāsa, spīdumi matiem, želejas un eļļas, krēmi un māli, šampūni, maskas un kondicionieri  - ar Sebastian nav nekādu ierobežojumu tam, ko jūs varat radīt.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.