REF Apjoma šampūns matiem 285ml

REF Apjoma šampūns matiem 285ml

R25120
1-4
22,38 €
PVN iekļauts

 
Tas ir šampūns, kas ideāli piemērots smalkiem un normāliem matiem, kam nepieciešams apjoms no saknēm līdz galiem. Tas ir bagātināts ar sarežģītiem augu ekstraktiem no violetās odzes baglosa sēklu eļļas, baltajām zīdkoka lapām un linu sēklu eļļu, argana eļļu un tamanu eļļu. Ieguvumi Bez sulfātiem Ideāli piemērots smalkiem un normāliem matiem Nodrošina apjomu Izmantojot: Uzklājiet uz mitriem matiem Paņemiet atbilstošo summu Vienmērīgi izklājiet to matos Labi iemasējiet matus, tos putojot. Pēc tam rūpīgi izskalojiet matus. Aqua [Water], Disodium laureth sulfosuccinate, PEG-18 glyceryl oleate/cocoate, PEG-120 methyl glucose dioleate, Cocamidopropyl betaine, Acrylates copolymer, PEG-60 hydrogenated castor oil, Phenoxyethanol, Parfum [Fragrance], Polyquaternium-7, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Sodium hydroxide, Ethylhexylglycerin, Limonene, Calcium sodium borosilicate, Hexyl cinnamal, Hydrolyzed soy protein, Prunus armeniaca (Apricot) kernel oil, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil, Butylene glycol, Camelina sativa seed oil, Glycerin, Helianthus annuus (Sunflower) seed extract,Citrus paradisi (Grapefruit) fruit extract, Hydrogenated vegetable oil, Hydrolyzed quinoa, Hydrolyzed vegetable protein PG-propyl silanetriol, CI 77891 [Titanium dioxide], CI 77491 [Iron oxides], Tin oxide, CI 16035 [Red 40], CI 47005 [Yellow 10]
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Matu apjomam
Matu tips/stāvoklis
Normāliem matiem
Plāniem un smalkiem matiem
Sastāvdaļas
100% Vegānisks

REF pamatā ir patiesa aizraušanās ar radošumu, inovācijām un augstas kvalitātes produktiem, kas patiešām rada pārmaiņas.

MŪSU VĒRTĪBAS:

RŪPĪGI IZVĒLĒTS

Visi produkti ir izgatavoti saskaņā ar filozofiju Nature + Science un reklamē tikai bioloģiskās sastāvdaļas, kas ir rūpīgi atlasītas un novāktas no sertificētām saimniecībām.

BEZ nežēlības

Neviens no REF produktiem nav testēts uz dzīvniekiem.

CO2 DRAUDZĪGS

Visi REF produkti ir ražoti no ilgtspējīgiem materiāliem, lai saglabātu mežus.

100% VEGĀNS

Visi REF produkti matu kopšanas, veidošanas vai profesionālajā segmentā ir vegāni.

AUGSTĀKĀ KVALITĀTE

Dabiskās sastāvdaļas ir apvienotas ar jaunākajām progresīvajām tehnoloģijām.

AR MĪLESTĪBU

Visi produkti ir izgatavoti no mīlestības pret matiem un dabisko skaistumu.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.