OIL ULTIMATE Marula and Rose šampūns...

OIL ULTIMATE Marula and Rose šampūns 300ml

NHK2968
1-4
16,00 €
PVN iekļauts

 

Schwarzkopf Professional Oil Ultime šampūns ir labākais risinājums smalkiem un vidēji bieziem matiem. Šis greznais šampūns ir izveidots ar marulas un rožu eļļu maisījumu, lai barotu un mitrinātu matus, padarot tos maigus, gludus un īpaši veselīgus. Vieglā eļļas formula ir lieliski piemērota plāniem matiem, nodrošinot vieglu barošanu bez papildus matu noslogošanas.

Galvenās priekšrocības:

*Rosa Canina augļu eļļa, kas iegūta no rožu auga augļiem, ir bagāta ar antioksidantiem, kā arī taukainām sastāvdaļām, kas palīdz atjaunot dabisko lipīdu barjeru, mati būs apjomīgāki un zīdaini pieskārienam.

*Marulas eļļa, kas iegūta no Āfrikas marulas koka augļu kauliņu riekstiem, ir ļoti barojoša, vieglas tekstūras eļļa, kas ir bagāta ar antioksidantiem, tostarp C un E vitamīnu. Neaizstājamās taukskābes dziļi baro, mitrina un aizsargā matus, vienlaikus uzlabojot to elastību un padara matus vieglāk pārvaldāmus.

*Smalkiem līdz vidēji bieziem matiem.

*Papildina un uzlabo matu spīdumu un gludumu.

*Paššķīstošā eļļa nodrošina matiem viegluma sajūtu.

Lietošana: Uzklāt šampūnu uz mitriem matiem un pēc tam izskalot.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Matu mitrināšanai
Matu nogludināšanai
Matu spīdumam
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Pielietojums
Matu kopšanai
Kolekcijas
OIL ULTIMATE

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.