OLAPLEX No.4D CLEAN VOLUME DETOX...

OLAPLEX No.4D CLEAN VOLUME DETOX sausais šampūns visiem matu tipiem 250ml

850018802567
1-4
36,00 €
PVN iekļauts

 
Sausais šampūns ar gaisīgu, vieglu galvas ādas un matu attīrīšanas tehnoloģiju, mati jutīsies atsvaidzināti un tīri. Sausais šampūns ir klīniski pierādīts, tas neaizsprosto poras un neatstāj baltus atlikumus. Vairs nav sausu, pulverveida vai smilšu uzkrāšanās pie matu saknēm. Ir pierādīts, ka Nº.4D nodrošina matu izskatu un tīrības sajūtu. Tīrs, bezsvara; Detoksicē galvas ādu; Nav smilšu vai pulverveida atlikumu; Nav aizsērējušu poru;
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Atsvaidzinošs
Dziļi attīrošs
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Sastāvdaļas
100% Vegānisks
Bez parabēniem
Bez sulfātiem (SLS-SLES)

Viens no galvenajiem ražotāju mērķiem bija ražot pēc iespējas dabīgākus produktus, un tie patiešām to arī panāca - jūs neatradīsiet sulfātus, silikonus vai citas kaitīgas vielas un eļļas Olaplex produktos. Vegāni un tie, kas rūpējas par dzīvnieku tiesībām, var izvēlēties šo produkciju kā dabai draudzīgu un ļoti efektīvu līniju.

Olaplex bieži tiek saukts par revolucionāriem produktiem bojātiem matiem - tas ir ieteicams tiem, kuru mati ir cietuši no matu krāsošanas, veidošanas vai citām līdzīgām kaitīgām procedūrām. Šo produktu formula ir patentēta vairākos gadījumos, kas nozīmē, ka līdzīgu sastāvu neizdosies atrast nevienā citā produktā.

Olaplex matu kopšanas pārskats un lietošana mājās:

Katram produktam, kas marķēts ar šo zīmolu, ir dažādas funkcijas, tāpēc tikai vispārējais Olaplex komplekts var garantēt iespaidīgas izmaiņas. Lai labāk saprastu, kā šis produkts darbojas, vispirms jāiepazīstas ar katru produktu līniju un tās niansēm.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.