INSPIRA : MED Masāžas serums 30ml

INSPIRA : MED Masāžas serums 30ml

I4191P
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem

 

Masāžas serums nodrošina patīkamu, slīdošu masāžu, kas nekavējoties nomierina ādu no kairinājumiem.

Masāžas serums izzūd ādas kairinājumiem! Serums ar eļļu droši nomierina jutīgu ādu. Tas ir bezkrāsains, bez smaržas, izturīgs pret oksidēšanu un ar perfekti līdzsvarotu tekstūru. Ideāli piemērots lietošanai spa.

Serums stiprina epidermas lipīdu sintēzi un tādējādi uzlabo stratum corneum kvalitāti.

Tas satur 10% izostearilizostearātu un 3% Skin Guard kompleksu. Šīs divas sastāvdaļas ir pārbaudītas dermatoloģiskajos pētījumos. Pēc neilga lietošanas laika ievērojami samazinās dabiskā ūdens iztvaikošana.

Masāžas serums stiprina jutīgu ādu! Mitruma saturs tiek saglabāts ilgtermiņā, āda ir nomierināta un redzami mīkstāka un gludāka.

Tilpums
0-50ml
Kolekcijas
INSPIRA : MED

Izmantojot labi sabalansētus dabiskos un biotehnoloģiski aktīvus sastāvdaļu maisījumus, tiek izstrādāti produkti, pamatojoties uz aktuālajām patērētāju vajadzībām, vēlmēm un jaunākajiem zinātniskajiem atklājumiem. Izejvielas un dabiskās sastāvdaļas ir Inspira Cosmetics “attīstības kodols”, vienlaikus maksimāli izmantojot jaunākās inovatīvās un augstas kvalitātes biotehnoloģiskās vielas.

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.