EAU DEMAQUILLANTE Acu un sejas...

EAU DEMAQUILLANTE Acu un sejas dekoratīvās kosmētikas noņēmējs 500 ml

0276
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
34,50 €
PVN iekļauts

 
Universāls losjons ar patīkamu aromātu sejas dekoratīvās kosmētikas noņemšanai, ātrai acu un lūpu dekoratīvās kosmētikas noņemšanai. Virsmaktīvajām vielām ir spēcīga attīroša iedarbība, tās nodrošina minimālu ādas ragslāņa uzbriešanu un labu netīrumu emulģēšanu. Losjons pārmērīgi nesausina ādu un nerada „velkošu” sajūtu pēc sejas tīrīšanas. Tam ir nomierinoša, prettūskas iedarbība, izlīdzina sīkās grumbiņas un noņem pastozitāti. Losjons mīkstina un atjauno ādu. Piemērots visu tipu ādai. Aktīvās sastāvdaļas: rudzupuķu šķīdums (20%), kumelīšu ekstrakts, hidrolizēts kviešu proteīns. Lietošana: uzklāt losjonu uz vates diska un maigi notīrīt seju, kaklu, acu un lūpu zonu. Noskalot ar ūdeni, nosusināt un uzklāt toniku.
Tilpums
401-850ml
Īpašības
Atjaunojošs
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Attīrošā kosmētika acīm un lūpām
Make-up noņēmēji

LCbio līnija galvenokārt paredzēta stresa un nelabvēlīgas apkārtējās vides ietekmētai ādai, kā arī dehidrētai ādai. Produkti efektīvi arī nobriedušas ādas kopšanai, jo nobriedušai ādai bieži nepieciešama papildus mitrināšana. Tā kā līnijā izmantoti tikai dabiski ingredienti, LCbio piemērota visu tipu ādai  arī ļoti jutīgai ādai.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.