LOTION REGULATRICE pH līdzsvarojošs...

LOTION REGULATRICE pH līdzsvarojošs losjons 500 ml

LCB142
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem

 
Nomierinošs toniks sausai, jutīgai un kombinētai ādai. Kliņģerīšu ekstraktam ir pretiekaisumu, baktericīda, brūces dziedējoša iedarbība. Tonizē un mitrina ādu, palēnina priekšlaicīgas novecošanās procesu. Kumelīšu ekstrakts mīkstina un nomierina iekaisušu ādu, baro, veicina šūnu atjaunošanos, novērš ādas lobīšanos un iekaisumu. Urīnviela mitrina un mīkstina ādu. Losjons līdzsvaro pH līmeni, atjauno ādu un novērš iespējamo kņudēšanu pēc augļskābes pīlinga Peeling revelateur lietošanas. Aktīvās sastāvdaļas: kliņģerīšu un kumelīšu ekstrakti, urīnviela. Lietošana: lietot sejas ādas tonizēšanai un dabīgā pH līmeņa atjaunošanai un AHA procedūrā.
Tilpums
401-850ml
Īpašības
Atjaunojošs
Mitrinošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Skābju pīlingi
Ādas tips
Jutīgai ādai
Kombinētai ādai
Sausai ādai

LCbio līnija galvenokārt paredzēta stresa un nelabvēlīgas apkārtējās vides ietekmētai ādai, kā arī dehidrētai ādai. Produkti efektīvi arī nobriedušas ādas kopšanai, jo nobriedušai ādai bieži nepieciešama papildus mitrināšana. Tā kā līnijā izmantoti tikai dabiski ingredienti, LCbio piemērota visu tipu ādai  arī ļoti jutīgai ādai.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.