Eveil de source Mitrinošs un...

Eveil de source Mitrinošs un izlīdzinošs SOS serums 60 ml

BIO123
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem

 
Serums izstrādāts epidermas virsējo slāņu mitrināšanai. To nodrošina aktīvā sastāvdaļa alvejas lapu sula. Makadāmijas eļļa sniedz ādai tvirtumu. Klīniskie testi uzrādīja: maksimālais mitrinājuma pieaugums +61%, vidējais mitrinājuma pieaugums +24% 2 stundas pēc seruma lietošanas, +17% pēc 8 stundām. Var lietot jaunām, kombinētām, jutīgām un sausām ādām, lai novērstu dehidrāciju visas dienas garumā. Ieteicams pēc 25 gadu vecuma. Serums acīm redzami izlīdzina sīkās krunciņas kā arī samazina dziļās grumbas un likvidē noguruma pēdas. Serumam ir neeļļaina tekstūra un tas ātri absorbējas. Dehidrācijas dēļ radušās sīkās grumbiņas pazūd un āda kļūst gluda un starojoša. Aktīvās sastāvdaļas: alvejas lapu sula, makadāmijas eļļa, hialuronskābe, fruktoze, glikoze. Lietošana: Iemasēt serumu ar vieglām augšupejošām riņķveida kustībām un nobeigt ar vieglu uzsitienu sēriju. Turpināt masāžu ar vienu vai vairākiem krēmiem.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
24h
Atsvaidzinošs
Mitrinošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas elastībai
Ādas mirdzumam
Sastāvdaļas
Hialuronskābe
Ādas tips
Jutīgai ādai
Kombinētai ādai
Sausai ādai
Visiem ādas tipiem

LCbio līnija galvenokārt paredzēta stresa un nelabvēlīgas apkārtējās vides ietekmētai ādai, kā arī dehidrētai ādai. Produkti efektīvi arī nobriedušas ādas kopšanai, jo nobriedušai ādai bieži nepieciešama papildus mitrināšana. Tā kā līnijā izmantoti tikai dabiski ingredienti, LCbio piemērota visu tipu ādai  arī ļoti jutīgai ādai.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.