Secret du figuier Mitrinošs,...

Secret du figuier Mitrinošs, nomierinošs, nostiprinošs serums ar alveju un opuncijas ekstraktu 2 ml

BIO127
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem

 
Serums piemērots visiem ādas tipiem, bet īpaši jutīgai, dehidrētai, sausai un nobriedušai ādai. Novērš stresa radīto niezi / iekaisumu - šim serumam ir nomierinoša iedarbība pēc skūšanās tādēļ serums piemērots arī vīriešu sejas ādas kopšanai. Ilglaicīgs nomierinošs un mitrinošs efekts - serums ir ideāls jutīgas ādas kopšanai. Sejas ādas nostiprināšana neskatoties uz UV staru iedarbību - serums uzlabo sejas ādas toni. Aktīvās sastāvdaļas: alvejas lapu sula, opuncijas (indiešu bumbieris) stiebru ekstrakts. Lietošana salonā: pēc sejas rūpīgas attīrīšanas, ampulas saturu ieliet plaukstā un vienmērīgi uzklāt uz visas sejas, kakla un dekoltē. Rūpīgi ieplikšķināt ādā. Uzklāt atbilstošu krēmu.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Aizsargājošs
Mitrinošs
Ādas mirdzumam
Sastāvdaļas
Alveja
Ādas tips
Jutīgai ādai
Sausai ādai
Visiem ādas tipiem

LCbio līnija galvenokārt paredzēta stresa un nelabvēlīgas apkārtējās vides ietekmētai ādai, kā arī dehidrētai ādai. Produkti efektīvi arī nobriedušas ādas kopšanai, jo nobriedušai ādai bieži nepieciešama papildus mitrināšana. Tā kā līnijā izmantoti tikai dabiski ingredienti, LCbio piemērota visu tipu ādai  arī ļoti jutīgai ādai.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.