Age Reboot Serum pretgrumbu serums 30ml

Age Reboot Serum pretgrumbu serums 30ml

I4344P
1-4
Profesionāļiem

 
· Vitalizē ādas šūnas · Samazina smalkās līnijas un grumbas · Mitrina · Nostiprina ādas barjeru · Aizsargā ādu no vides stresa faktoriem · Uzlabo sejas ādu · Pievelk sejas kontūras · Uzlabo ādas elastību Galvenās aktīvās vielas Sūnu cilmes šūnas: novatoriska aktīvā sastāvdaļa no biotehnoloģiski ražotām sūnām (Physcomitrella patens), kas atbalsta šūnu kodolu vitalitāti, lai apkarotu ādas novecošanās pazīmes. Garas ķēdes hialuronskābe: liela molekulmasa, nevar iekļūt ādā, izlīdzina smalkās līnijas un grumbas. Īsas ķēdes hialuronskābe: zema molekulmasa, iekļūst ādā un plūst no iekšpuses. Šķērssaistītā hialuronskābe: izveido tīklam līdzīgu struktūru un aizpilda līnijas un grumbas, no jauna definē kontūras Phyto-EFG (epidermas augšanas faktors): epidermas augšanas faktors, kas biotehnoloģiski iegūts no tabakai līdzīga auga (N. bethamiana), kura dzimtene ir Austrālija; aktīvā viela darbojas kā signāla molekula, kas aktivizē kolagēna, elastīna un hialuronskābes ražošanu un nodrošina smalku līniju un grumbu optisku amortizāciju.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Mitrinošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas elastībai

Izmantojot labi sabalansētus dabiskos un biotehnoloģiski aktīvus sastāvdaļu maisījumus, tiek izstrādāti produkti, pamatojoties uz aktuālajām patērētāju vajadzībām, vēlmēm un jaunākajiem zinātniskajiem atklājumiem. Izejvielas un dabiskās sastāvdaļas ir Inspira Cosmetics “attīstības kodols”, vienlaikus maksimāli izmantojot jaunākās inovatīvās un augstas kvalitātes biotehnoloģiskās vielas.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.