Purles 7 - SUSHI CEREMONY Rīsu...

Purles 7 - SUSHI CEREMONY Rīsu pulverveida maska 300ml

7P
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem

 
Purles Crystal rīsu pulvera maska, kas īpaši pielāgota ādai, kurai ir sākotnējās priekšlaicīgas novecošanās pazīmes un krāsas maiņa. Šī novatoriskā formula balstās uz seno Suši ceremonijas gudrību, un tā ir piepildīta ar harmonisku sastāvdaļu maisījumu, kas ir gatavs atjaunot jūsu ādas jauneklīgo enerģiju. Mērķējot uz hiperpigmentācijas mehānismiem, šī maska ​​veicina vienmērīgu ādas toni, vienlaikus piešķirot redzami mirdzošu un "kristāliski perfektu" apdari. Ideāli piemērots lietotājiem, kuri vēlas cīnīties ar agrīnām vecuma pazīmēm un nevienmērīgu ādas pigmentāciju un ārstēt tās tādā veidā, kas atklāj elastīgāku un luminiscējošāku ādas tekstūru. Nepārtraukta uzklāšana sola pārveidi par tvirtāku, īpaši maigu un dzidrāku ādas toni, pēc katras lietošanas reizes sasniedzot galamērķi – “kristāla pilnību”. LIETOŠANA: Bļodā sajauciet 20 g (30 ml) pulvera ar 40 ml ūdens, līdz tas pārvēršas gludā krēmā (apmēram 1 minūte). Uzklājiet uz ādas biezu slāni. Pēc 10 minūtēm noskalojiet to ar mitru, mazu dvieli.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
SUSHI CEREMONY

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.