• JAUNUMS
Purles 6 - SUSHI CEREMONY Alginātu...

Purles 6 - SUSHI CEREMONY Alginātu rīsu maska 700ml

6P
1-4
Profesionāļiem

 
Purles 6 Alginate Rice Mask ir grezna ādas kopšanas procedūra no cienījamās Sushi Ceremony kolekcijas. Šis izcilais produkts ir radīts cilvēkiem, kuri meklē progresīvu risinājumu problēmām, kas saistītas ar ādas, kurai trūkst tvirtuma un dzīvīguma, radīto, un tas piedāvā pārveidojošu pieredzi. Produkta unikālās formulas pamatā ir dabīgas aktīvās sastāvdaļas, kas kopā garantē intensīvu atjaunojošu un reģenerējošu efektu. Elastīgās maskas forma, ko novērtē kosmetologi, uzlabo sastāvdaļu iekļūšanu dziļi ādā, stimulē mikrocirkulāciju un veido sejas ovālu. Īpaši ieteicams tādas ādas kopšanai, kurai trūkst tvirtuma, nogurušas, ar redzamu krāsas maiņu. Maska efektīvi paātrina ādas šūnu atjaunošanos un regulē melanocītu darbību. Pēc procedūras āda ir gaiša, gluda un atvieglota. Šī maska, kas izstrādāta ādai, kurai nepieciešams atsvaidzinošs stimuls, ir ideāla izvēle tiem, kam ir noguruma pazīmes, elastības zudums vai nevienmērīga pigmentācija. Regulāra lietošana sola redzami tvirtāku, mirdzošāku sejas krāsu ar samazinātu krāsas maiņu un nomierinošu relaksācijas sajūtu. LIETOŠANA: Sāciet, sajaucot 30 g pulvera ar siltu ūdeni līdz vienmērīgai masai. Uzklājiet bagātīgu slāni uz augšu no kakla, izvairoties no acīm un lūpām. Pēc ceturtdaļas stundas noņemiet masku vienā gabalā un notīriet ar mitru vates spilventiņu.
Tilpums
401-850ml
Īpašības
Atjaunojošs
Mitrinošs
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
SUSHI CEREMONY

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.