• JAUNUMS
Purles 16 - GOLD & PEARLS CEREMONY...

Purles 16 - GOLD & PEARLS CEREMONY Alginātu sejas maska 700ml

16P
1-4
Profesionāļiem

 
Elastīgā aļģu maska ​​ir inovatīvu tehnoloģiju un aktīvo sastāvdaļu dabisko, ārstniecisko īpašību kombinācija. Īpaša recepte stimulē Dievietes eliksīra aktīvās sastāvdaļas, atklājot jauna, mirdzoša izskata noslēpumu. Maska ir paredzēta prasīgiem Klientiem, kuri meklē ekskluzīvus un unikālus veidus, kā saglabāt jaunu, tvirtu ādu. Ieteicams prasīgiem klientiem, kuri meklē elitāru un inovatīvu ādas kopšanu, lai saglabātu tvirtu un jauneklīgu ādu. Ar konsekventu lietošanu, alginātu dievietes maska ​​atklāj atjaunota, mirdzoša vīza noslēpumu, izmantojot tās lielisko sastāvdaļu spēku. LIETOŠANA: Sajauc 30 g maskas pulvera ar 90 ml remdena ūdens, lai izveidotu gludu pastu. Uzklājiet uz ādas posthaste un atslābiniet 15 minūtes, kam seko bez piepūles noņemšana.
Tilpums
401-850ml
Īpašības
Atjaunojošs
Mitrinošs
Ādas mirdzumam
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
GOLD & PEARLS CEREMONY

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.