Liftinga koncentrāts, 2ml

Liftinga koncentrāts, 2ml

I9910P
>5
Profesionāļiem

 
Ampulas ir mazas, hermētiskas stikla kapsulas, kas satur serumu ar kompresoru. Tās ir mērķtiecīgas procedūras, kurās ir lielāka aktīvo sastāvdaļu koncentrācija, kas jūsu ādai dod spēcīgu impulsu. Cellular Lift, kas ievadīts ar peptīdiem, hialuronskābi un rīsu ekstraktu, palīdz pacelt un nostiprināt sejas struktūru IEGUVUMI Palīdz samazināt smalkas līnijas un grumbas, vienlaikus uzlabojot ādas elastību Palielināta kolagēna un elastīna ražošana, kas palīdz pacelt un savilkt ādu Ļoti efektīvie antioksidanti aizsargā pret brīvajiem radikāļiem Koncentrējas uz šūnu veidošanās un reģenerācijas paātrināšanu AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS Oryza Sativa (rīsu) kliju ekstrakts: bagātīgs antioksidantu avots, ieskaitot E vitamīnu, ferulskābi un nepiesātinātās taukskābes. Mitrinošas un mitrumu saistošas ​​īpašības, spēcīga aizsardzība pret brīvajiem radikāļiem Palmitoyl PentaPeptide-4: peptīds, kas sastāv no piecām aminoskābēm. Tiek veicināta kolagēna un elastīna veidošanās, tie veido divus galvenos ādas komponentus ceļā uz jauneklīgāku ādu Īsas ķēdes hialuronskābe: biotehnoloģiski iegūta aktīvā viela, kas darbojas tieši līdz epidermas apakšējam slānim un to redzami “uzliek”, vienlaikus aizsargājot tās mitrumu Garas ķēdes hialuronskābe: biotehnoloģiski iegūta aktīvā viela ar augstu mitruma saistīšanas spēju, padarot ādu dziļi mitrinātu Alantoīns: paātrina šūnu struktūru, veidošanos un atjaunošanos, vienlaikus nomierinot kairinātu ādu
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Aizsargājošs
Liftingam
Ādas tips
Visiem ādas tipiem

Izmantojot labi sabalansētus dabiskos un biotehnoloģiski aktīvus sastāvdaļu maisījumus, tiek izstrādāti produkti, pamatojoties uz aktuālajām patērētāju vajadzībām, vēlmēm un jaunākajiem zinātniskajiem atklājumiem. Izejvielas un dabiskās sastāvdaļas ir Inspira Cosmetics “attīstības kodols”, vienlaikus maksimāli izmantojot jaunākās inovatīvās un augstas kvalitātes biotehnoloģiskās vielas.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.