Glow and Radiance Serums ādas...

Glow and Radiance Serums ādas mirdzumam 50ml

I7030P
1-4
30,00 €
PVN iekļauts

 

Serums ir visintensīvākā kopšanas forma ar visaugstāko aktīvo sastāvdaļu kombināciju un patiesu jaudas pastiprinātāju ādai, kas mirdz no iekšpuses, izskatās svaiga un vienlaikus ir lieliski aizsargāta. Garās ķēdes hialuronskābe iedarbojas kā mazo grumbiņu aizpildītājs, Camelina eļļa nomierina un nomierina apsārtumu, zaļo aļģu ekstrakts uzlabo mirdzumu un smalkie mirdzošie pigmenti piešķir vairāk mirdzuma.

PRODUKTA ĪPAŠĪBAS

  • 100% vegāns

  • Augstākā aktīvo vielu koncentrācija

  • Mirdzuma pastiprinātājs ar zaļo aļģu ekstraktu

  • Smalkie mirdzošie pigmenti piešķir vairāk mirdzuma

  • Hialuronskābe darbojas kā pildviela un izlīdzina pirmās grumbiņas

  • Kamelīnas eļļa nomierina un mazina apsārtumu

LIETOŠANA

Uzklājiet uz sejas, kakla un dekoltē no rīta un vakarā pēc attīrīšanas un pirms ādas kopšanas krēma.

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Ādas mirdzumam
Ādas tips
Visiem ādas tipiem

Izmantojot labi sabalansētus dabiskos un biotehnoloģiski aktīvus sastāvdaļu maisījumus, tiek izstrādāti produkti, pamatojoties uz aktuālajām patērētāju vajadzībām, vēlmēm un jaunākajiem zinātniskajiem atklājumiem. Izejvielas un dabiskās sastāvdaļas ir Inspira Cosmetics “attīstības kodols”, vienlaikus maksimāli izmantojot jaunākās inovatīvās un augstas kvalitātes biotehnoloģiskās vielas.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.