Luxuriate Matu serums 50ml
Luxuriate Matu serums 50ml
Luxuriate Matu serums 50ml
Luxuriate Matu serums 50ml
Luxuriate Matu serums 50ml
Luxuriate Matu serums 50ml
Luxuriate Matu serums 50ml
Luxuriate Matu serums 50ml

Luxuriate Matu serums 50ml

BM07
>10
32,14 €
PVN iekļauts

 

Papildiniet savus sausos, bojātos matus ar Luxuriate matu serumu!

Matu serums, kas ir prasmīgi izstrādāts ar barojošām sastāvdaļām, kas nostiprina šķeltos matus, izlīdzina un aizsargā matus. Tā unikālā vegāniem draudzīgā formula nodrošina spēcīgu mitrināšanu, lai atjaunotu un mitrinātu matus, vienlaikus izveidojot aizsargkārtu papildu aizsardzībai pret apkārtējās vides kaitējumu.

Luxuriate matu serums satur skvalēnu, dabisku organisku savienojumu, kas iegūts no olīveļļas, kas ir pazīstams ar savām mitrinošajām un barojošajām īpašībām.

Tas padara matus mīkstākus un vieglāk vadāmus, vienlaikus uzlabojot matu struktūru, samazinot matu sprogas un aizsargājot matus no bojājumiem, ko izraisa vides faktori, piemēram, UV starojums un piesārņojums.

Luxuriate Hair Serum satur arī Golden Samphire ekstraktu, kas ir bagāts ar vitamīniem un minerālvielām,

un veicina matu augšanu, stiprina matus un baro galvas ādu. Turklāt formula ir iekļauta arī Inca Inchi eļļa, lai uzlabotu matu elastību un samazinātu matu lūšanu.

GALVENĀS SASTĀVDAĻAS:

Inku inču eļļa

Inca Inchi eļļa ir lielisks dabīgs mitrinātājs, kas palīdz mitrināt un barot matus, tos neapgrūtinot. Tas palīdz novērst sausumu un trauslumu, padarot matus mīkstus un spīdīgus.

Zelta Samfīrs

Zelta samfīra ekstrakts ir bagāts ar A un C vitamīnu, kas ir būtiski veseliem matiem.

Skvalēns

Skvalēns palīdz dziļi mitrināt matus un galvas ādu, padarot matus mīkstākus un vieglāk vadāmus. Tas palīdz saglabāt mitrumu matos, neļaujot tiem kļūt sausiem un trausliem.

Baobaba sēklu ekstrakts

Hidrolizētais Adansonia Digitata sēklu ekstrakts ir bagāts ar taukskābēm un vitamīniem, kas var palīdzēt mitrināt un mitrināt matus, novēršot sausumu un lūšanu.

KĀ IZMANTOT:

Paņemiet nelielu daudzumu Luxuriate matu seruma un uzklājiet to matu galos, kur, visticamāk, šķelsies matu gali. Varat arī uzklāt nelielu seruma daudzumu matu garumā, lai nodrošinātu papildu mitrināšanu un barošanu.

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atjaunojošs
Barojošs
Mitrinošs
Matu tips/stāvoklis
Lokainiem matiem
Sausiem matiem
Visiem matu tipiem
Sastāvdaļas
Dabiskas sastāvdaļas
Vitamīni
Kolekcijas
LUXURIATE

No auksti spiestajām baobaba augļu sēklām, izdalās eļļa, ko izmanto Bao-Med eļļā, ziepēs un ķermeņa kopšanas līdzekļos. Papildus šīm sēklām augļi satur sausu, baltu pulveri, kas ir vitamīniem un minerālvielām bagāts. Šis baobaba pulveris tiek izmantots mūsu uztura bagātinātājos.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.