Biosmetics Ilgviļņu krēms skropstām 2...

Biosmetics Ilgviļņu krēms skropstām 2 neitralizētājs 1ml

6077B
1-4
Profesionāļiem

 

Perm & Lift Cream 2 – neitralizējošs losjons, 1 ml BIOSMETICS Perm & Lift krēmus var izmantot skropstu liftinga un uzacu laminēšanas pakalpojumiem. BIOSMETICS novatoriskās 3 pakāpju formulas gandrīz rekordīsā laikā rada dabiska izskata skropstas un uzacis.

Bagātināts ar kakao sviestu, hialuronskābi, stikla mikropērlītēm, pantenolu un lakricas un kosa ekstraktiem BIOSMETICS skropstu Perm & Lift Neutralizer losjons Nr. 2 neitralizē Waving Lotion uzklāšanu un nofiksē skropstas krokas vai paceltā formā uz 6 līdz 8 nedēļām.

Skropstu pacelšana: Paceltas no saknēm, pirms mūsu ātrās darbības 3 pakāpju sistēmas uzklāšanas tās ir jānovieto uz mūsu novatoriskajiem silikona spilventiņiem. Padariet savu klientu skopstas izteiksmīgas, nepavadot vairākas stundas salonā, uzklājot daļēji pastāvīgās skropstas. Biosmetics Lashpearl Lash Lift System ir ātrāka un iespaidīgāka alternatīva daļēji pastāvīgajām skropstām.

Uzacu laminēšana: Izstrādāts, lai radītu ilūziju par pilnīgākām, izteiktākām uzacīm! Jūsu uzacis izskatīsies pūkainākas un/vai izteiktākas, un tām būs gluds, spīdīgs izskats (šeit cēlies termins laminēšana). Lieliska dāvana retām uzacīm, kurām nav izteiktas simetrijas.

BIOSMETICS Perm & Lift krēmi var izlīdzināt uzacis tādā veidā, lai piešķirtu tām vēlamo formu!

Īpašības
Liftingam
Sastāvdaļas
Pantenols

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.