KING TALC Talks (VINTAGE smarža) 200g

KING TALC Talks (VINTAGE smarža) 200g

61010
>5
16,03 €
PVN iekļauts

 

KingTalc talks, VINTAGE aromāts

Pasaulē labākais. Nomierinošs, atvēsinošs un patīkami smaržojošs. Tirgus līderis savā kategorijā. 80 gadu amerikāņu tradīciju. Komforts un ādas aizsardzība.

Augstākās kvalitātes un tīrības talks no labākajiem dabīgajiem minerāliem, maigs ādai. Tas absorbē lieko mitrumu, vienlaikus nomierinot un atdzesējot kairinātu ādu pirms un pēc skūšanās, depilācijas un kosmētiskām procedūrām. Šī talka formula lieliski aizsargā ādu pret nobrāzumiem, neaizsprosto poras un atstāj patīkamu smaržu uz ilgu laiku. Dermatoloģiski pārbaudīts. Neitralizē ādas apsārtumu pēc skūšanās un depilācijas. Neaizvietojams frizētavās un skaistumkopšanas salonos. LIETOŠANA: uzklājiet nelielu daudzumu talka pulvera uz sausām rokām vai tieši uz ādas. Izvairieties no produkta putekļu ieelpošanas. Sargāt no mitruma.

Svars
101-250gr
Pielietojums
Vīriešiem

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.