JOKO JOY AND GLOW izgaismotais...

JOKO JOY AND GLOW izgaismotais Twilight 5g

NJRO60140-B
>5
12,19 €
PVN iekļauts

 
Apžilbiniet visus ar izcilu mirdzumu! Daudzfunkcionālais ķermeņa un sejas izgaismotājs satur gaismu atstarojošas daļiņas, kas piešķir ādai zīdainu mirdzumu un satriecošu mirdzumu. Uzklājiet to punkts-punktā uz vaigu kauliem, kakla izgriezuma, zem uzacu loka vai apvienojiet to ar tonālo krēmu. Viegla formula lieliski saplūst ar sejas krāsu, acumirklī izgaismojot blāvu un nogurušu ādu. Ērta caurule ar oftalmoloģisko galu padara dozēšanu ārkārtīgi vienkāršu. Ideāli piemērots ikdienas grimam, lieliski izskatās vakara versijā. Inovatīva formula: A, E un F vitamīnu komplekss paātrina epidermas šūnu atjaunošanos, paaugstina ādas tonusu, stimulē kolagēna sintēzi, iedarbojas pret brīvajiem radikāļiem, smērē, aizsargā, baro, atjauno.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Ādas mirdzumam

JOKO MAKE-UP - отражает мировые тенденции, модные цветовые палитры с оригинальными текстурами, консистенцией и простой, но выдающейся упаковкой. Бренд сотрудничает с профессионалами из Италии и Франции, и его уникальные коллекции создаются с использованием новейших активных компонентов и уникальной Швейцарской технологии микронизации.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.