• JAUNUMS
TONE&COLOR Krāsa matiem tonējoša 5.1...

TONE&COLOR Krāsa matiem tonējoša 5.1 Light Chestnut Ash, ar keratīnu 100ml

F48V10250
>5
12,37 €
PVN iekļauts
Pasūti Farmagan produktus:
- virs 50eur -5%
- virs 100eur -15%
- virs 150eur -20%

 

Superlative Tone&Color ir amonjaku nesaturoša matu krāsa, kas paredzēta, lai panāktu tonis tonī efektu vai toni, kas līdzinās dabiskajai krāsai ar košiem akcentiem. Pateicoties novatoriskajai formulai un attiecībai 1:2, šī krāsa garantē pilnīgu sirmo matu pārklājumu.

Formula ir bagātināta ar bišu vasku, kas nodrošina mīkstinošas un aizsargājošas īpašības, un Limnanthes eļļu, kas piešķir spīdumu un mirdzumu, nenoslogojot matus. Ir pieejami 35 toņi, kā arī Clear Gloss, ko var izmantot atsevišķi, lai iegūtu papildu spīdumu, vai sajaukt ar citiem toņiem, lai iegūtu maigākus rezultātus. Salonā sajaucot 35 pieejamos toņus, varat izveidot 15 jaunas modernas krāsas ar READY MiX funkciju.

PIEZĪME: Ieteikums lietot krāsas kopa ar norādītajiem Farmagan zīmola attīstītājiem.

IZMANTOT Superlative Tone&Color:

• Ikreiz, kad klienti vēlas krāsu bez amonjaka

• Lai izceltu dabiskos matus ar moderniem akcentiem

• Lai piešķirtu dabīgiem matiem spilgtumu un intensitāti

• Lai pārklātu sirmos matus

• Lai piešķirtu vienmērīgu toni visā matu garumā

• Lai atdzīvinātu krāsu starp krāsošanām

• Lai atdzīvinātu apstrādātu, blāvu matu krāsu un spilgtumu

• Lai veiktu repigmentācijas pakalpojumus un atjaunotu vēlamo krāsu

Tilpums
51-150ml
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Pielietojums
Profesionāļiem
Kolekcijas
SUPERLATIVE TONE & COLOR
Preces veids
Tonējošās matu krāsas

Mūsu laboratorijas ražo tikai to, ko ir formulējis un pārbaudījis viss profesionālākais pētnieku kopums, lai atrisinātu kosmētikas patērētāju problēmu. Svarīgas un nepārtrauktas investīcijas kopā ar personāla pastāvīgu apmācību ļauj radīt oriģinālus, novatoriskus un pārbaudītus produktus, izmantojot stingru kvalitātes kontroli.

Cilvēki.

Tā kā uzņēmuma prioritāte vienmēr ir cilvēki, kas to veido, un lai nodotu tā vērtības un izveidotu spēcīgu saikni ar galvenajiem sarunu partneriem. Nopietna un efektīva darba vide uzņēmumā ļāva Farmagan gadu gaitā pārvarēt pastāvīgās problēmas, arī starptautiskajos tirgos.

Kvalitāte.

Tas ir mūsu progresīvo pētniecības laboratoriju radošo un formulējošo centienu rezultāts, un tas atspoguļo Farmagan labākās īpašības.

Pētījumi.

Modernākā pētījumu laboratorija, kurā strādā zinātnieki, kas atbild par produktu formulēšanu un kvalitātes kontroli, sadarbojoties ar vissvarīgākajām pasaules universitātēm.

Ražošana.

Visas ražošanas ķēdes tieša uzraudzība Farmagan kontrolē, pārvalda un garantē savu produktu kvalitāti, sākot no katras atsevišķas izmantotā izejmateriāla izpētes līdz produkta galīgajam iesaiņojumam, kas ir gatavs pārdošanai.

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.