Matu krāsas zīmulis sirmiem matiem...
Matu krāsas zīmulis sirmiem matiem...
Matu krāsas zīmulis sirmiem matiem...
Matu krāsas zīmulis sirmiem matiem L'Action, TUMŠI BRŪNS
Matu krāsas zīmulis sirmiem matiem L'Action, TUMŠI BRŪNS
Matu krāsas zīmulis sirmiem matiem L'Action, TUMŠI BRŪNS

Matu krāsas zīmulis sirmiem matiem L'Action, TUMŠI BRŪNS

8982503
1-4
15,61 €
PVN iekļauts

 

Izglābieties no matu katastrofas bez nepieciešamības pastāvīgi krāsot saknes! Kā? L'Action Hair Cover Stick ir īpaši izstrādāts, lai pārklātu sirmus matus un krāsas saknes, nesausinot matus!

Šo parocīgo L'Action matu krāsu, kas veidota stilīgā un pārnēsājamā lūpu krāsas formā, var uzglabāt jūsu makā vai kosmētikas somiņā, padarot to par perfektu pārnēsājamu krāsu. Arī uzklāšana ir vienkārša - vienkārši izmantojiet zīmuli vietās, kur nepieciešama ātrs krāsas pieskāriens, un visas dienas garumā izbaudiet ar savas jaukajās matu cirtas!

Pats labākais, ka šīs zīmulis ne tikai nosedz tavus sirmos matiņus, bet arī mitrina saknes, pateicoties aktīvajai bišu vaska sastāvdaļai! Dienas beigās to var viegli mazgāt ar šampūnu, pateicoties tā viegli noņemamajai formulai.


Iespējas:
    Tumši brūna krāsa
    Svars 4g
    Viegla lietošana
    Viegla noņemšana ar šampūnu
    Mitrinošas īpašības
    Aktīvās sastāvdaļas: Bišu vasks mitrināšanai
    Sastāvdaļas: kokokaprilāts / kaprāts, ozokerīts, alumīnija cietes oktenilsukcināts, vizla, Cera Alba (bišu vasks), izostearilneopentanoāts, izododekāns, trimetilsiloksisilikāts, polietilēns, parfijs (smaržviela), tokoferil-gerilolacetilna, tokoferil-gerilolacetona, alfa-tokoksilil-acetilhidronilacetona alfa, tokoferila gerilona acetils, alfa hidrokarbonils, alhidronilacetons, alfa hidrokarbonils, alfa hidrokarbonāts, alfa hidrokarbonāts Benzilbenzoāts, Limonēns, Citronelols. [Var saturēt +/- CI 77491 (dzelzs oksīdi), CI 77492 (dzelzs oksīdi), CI 77891 (titāna dioksīds), CI 77499 (dzelzs oksīdi)].
    Ražots Francijā

Matu tips/stāvoklis
Sirmiem matiem

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.