REFLEX Maska sudraba 200ml

REFLEX Maska sudraba 200ml

8032825194819
1-4
16,77 €
PVN iekļauts

 
Reflex Color Masks padziļināti rūpējas par jūsu matiem, lai tos barotu un pulētu, sniedzot intensīvus un spīdīgus atspīdumus atbilstoši izvēlētajai krāsai un sākuma krāsai. Kopšana un krāsošana ar vienu darbību: Reflex Color Masks var izmantot kā īstu matu „grimu”. Tie ļauj izpaust savu personību, spēlējoties ar noteiktām krāsām vai sajaucot vairākus toņus. Pielāgoti efekti, kas jāmaina katru reizi, kad vēlaties būt tendencē ar jebkuru stilu.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Matu tonēšanai
Matu tips/stāvoklis
Krāsotiem un balinātiem matiem
Pielietojums
Matu kopšanai

Tas iemieso zīmola stūrakmeņus ar savu minimālismu apvienojumā ar mūžīgu eleganci, tīrību un izsmalcinātu mirdzumu. Luxury Hair Pro - sievietes izsmalcinātība atspoguļojas viņas šikajā dzīvesveidā, kur patiesa greznība ir kvalitatīvs pavadītais laiks.

Ekskluzīvas, vismodernākās tehnoloģijas paceļ profesionālo kosmētiku uz nākamo līmeni, nodrošinot produktus sievietēm, kuras vēlas svinēt skaistumu, labklājību un itāļu stilu tās tīrākajā formā.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.