• -25%
SILKY TECHNOBASIC Maska krāsas toņa...

SILKY TECHNOBASIC Maska krāsas toņa atjaunošanai INTENSE RED(intensīvs-sarkans) 250ml

SICOMARERE
>10
10,87 € 14,49 € -25%
PVN iekļauts
Time left

 

REVIVE MASKAS DAUDZFUNKCIONĀLAIS SPĒKS: Color Rebirth masku formulas ir lielākais jauninājums, ko mūsdienās var piedāvāt kosmētikas zinātne apvienojumā ar matu krāsu pasauli. Papildus neparastiem rezultātiem krāsas atdzīvināšanā, īpaši mīkstā maskas tekstūra un dabisko sastāvdaļu sajaukums baro matus, saglabā tos spīdīgus un veselīgus, kā arī nodrošina izcilu kondicionējošu iedarbību.

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS: Granātābolu sēklu eļļa (iegūst, auksti spiežot granātābolu koka (Punica granatum L.) sēklas, kuru dzimtene ir Tuvie Austrumi). Tā satur galvenokārt taukskābes, piemēram, linolskābi ar augstu barojošo spēku un spīdīgu plēves efektu uz matiem. Pantenols (B5 vitamīna forma, kas tiek pārveidota par pantotēnskābi un tiek izmantota matos galvenokārt to mitrinošo, atjaunojošo un nomierinošo īpašību dēļ) - spēj saglabāt mitrumu matos. Tas ir īpaši noderīgi sausiem un bojātiem matiem.

LIETOŠANA: pēc šampūna un, ar dvieli nosusināta liekā ūdens*,ieklājiet COLOR REBIRTH masku matos. Vienmērīgākai maskas izkliedei, variet izmantot ķemmi ar retiem zariem. Atstājiet masku matos iedarboties 5 līdz 20 minūtes, atkarībā no vēlamās toņa intensitātes. Rūpīgi izskalojiet. Matu mitruma pakāpe var mīkstināt toņa līmeni.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA: Maska uzlabo un saglabā krāsas spilgtumu - Uzlabo kosmētiskā toņa noturību - Ideāli piemērota pirmspigmentācijai - Atšķetināšanai - Disciplinēšanai - Piešķir ārkārtēju spīdumu - Nosedz pirmos baltos matiņus - Noturība atkarīga no matu stāvokļa un strukturālsā porainības. Viegli miksējama ar citiem REVIVE masku toņiem un radīt jaunas nokrāsas. *Matu mitruma pakāpe var mazināt vajadzīgo toņa līmeni. Vegāniem draudzīgs.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Matu tonēšanai
Matu tips/stāvoklis
Krāsotiem un balinātiem matiem
Visiem matu tipiem
Kolekcijas
COLOR REBIRTH MASKS

  

VĒRTĪBAS 

Zīmols piedāvā konkrētus produktus konkrētām klientu vajadzībām.

Stingrība un saprotami produkti, efektīvas-iedarbīgas formulas atspoguļo piedāvāto kosmētikas līniju identitāti. Uz augstu veiktspēju, augsta līmeņa tehnoloģisko saturu, dabiskām, uz pārbaudītām aktīvām augu izcelsmes sastāvdaļām, ir balstīta piedāvāto produktu efektivitāte.

   

RŪPES

Personīgā skaistumkopšana caur matu kopšanas prizmu ir zīmola galvenais mērķis. Visu piedāvāto kosmētikas līdzekļu loma ir uzlabot matu stāvokli, kas ir iespējams pateicoties nevainojamai tehnoloģisko un dabīgo sastāvdaļu sinerģijai. Formulas satur tikai to, kas nepieciešams tūlītējam rezultātam. Rūpes un noteiktība sniedz veselīgāka un daudz skaistāku kopējo izskatu!

   

BŪTISKI

Produktu klāsts ir daļa no  viegli saprotamas un pielietojamas sistēmas kā frizierim, tā gala-patērētājam. Katrs produkts ir izstrādāts, lai atbilstu konkrētām matu un galvas ādas vajadzībām. No matu krāsošanas līdz pat matu veidošanai, zīmols piedāvā tikai būtiskākos kosmētikas līdzekļus, izvairoties no liekiem, nevajadzīgiem produktiem.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.