FreshWater Spa baseina sāls

FreshWater Spa baseina sāls

80000FW
>10
48,00 €
PVN iekļauts

 

Šī sālsūdens sistēma, kas ir pieejama visos Highlife® Collection un Limelight® Collection SPA, ir vienkāršs veids, kā uzturēt ūdeni tīru, dzidru un dezinficētu līdz pat vienam gadam. Ja jūsu spa ūdenī ir tikai nedaudz sāls, sistēma rada hloru automātiski, lai jūs pavadītu mazāk laika ūdens sastāva mērīšanai un ķīmisko vielu pievienošanai. Šī unikālā sistēma palīdz jums pavadīt mazāk laika sava SPA uzturēšanai un vairāk laika tā baudīšanai. Dabiskākas sajūtas ūdens bez niezes, sausas ādas vai kairinātām acīm; Mazāk ķīmisko vielu un nav asas smakas; Vienkārša ūdens kopšana nozīmē vairāk laika, lai izbaudītu savu SPA; Ietaupiet ūdeni, samazinot SPA vannas uzpildīšanu līdz pat gadam.

SPA sniedz spēcīgu masāžas un karsta ūdens kombināciju. Mēs tiecamies uz labāko, piedāvājot neatkārtojamu masāžu, inovatīvas ūdens apkopes sistēmas un risinājumus, kas ūdeni uztur karstu, bet uzturēšanas izmaksas – zemas.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.