JOKO Finish your Make up | Sārtums...
JOKO Finish your Make up | Sārtums...
JOKO Finish your Make up | Sārtums Vaigiem | 2 POWDER PINK
JOKO Finish your Make up | Sārtums Vaigiem | 2 POWDER PINK

JOKO Finish your Make up | Sārtums Vaigiem | 2 POWDER PINK

NJRO60029
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
4,50 €
PVN iekļauts

 

Sārtums vaigiem. Zīdainās pulvera daļiņas atstaro un izkliedē gaismu, kas palīdz noslēpt pat sīkākās ādas nepilnības. Krēmveida konsistence nodrošina vienmērīgu uzklāšanu.

Smalks vaigu sārtums ideāli pieskaņots ādai... JOKO Presētais vaigu sārtums – ir katras sievietes neaizstājams draugs. Atkarībā no izvēlētā toņa sārtums piešķir vaigiem maigu, pasteļtoņu vai dzidrumu. Šī ir parabēnu nesaturošas formulas kombinācija ar ļoti labu kvalitāti. Vaigu sārtuma sastāvā esošās pūdera vizlas un zīdainās daļiņas atstaro un izkliedē gaismu, tādējādi līdzeklis noslēpj ādas nepilnības. Krēmveida tekstūra atvieglo vienmērīgu uzklāšanu, produkts nelīst un neizsmērējas un ilgāk turas uz ādas.

Inovatīva formula: Bezparabēnu formula Vizla un zīdainas pūdera daļiņas optiski izlīdzina nepilnības un piešķir veselīgas ādas dabisko mirdzumu.

Kā izmantot:

Pareizi uzklājot, vaigu sārtums var izgaismot ādu un izcelt vaigu kaulus. Piešķir savai ādai jauneklīgu mirdzumu!

Tilpums
0-50ml
Preces veids
Vaigu sārtums

JOKO MAKE-UP - отражает мировые тенденции, модные цветовые палитры с оригинальными текстурами, консистенцией и простой, но выдающейся упаковкой. Бренд сотрудничает с профессионалами из Италии и Франции, и его уникальные коллекции создаются с использованием новейших активных компонентов и уникальной Швейцарской технологии микронизации.

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.