SkinSystem Pīlings sejai enzīmu 180ml
SkinSystem Pīlings sejai enzīmu 180ml
SkinSystem Pīlings sejai enzīmu 180ml
SkinSystem Pīlings sejai enzīmu 180ml
SkinSystem Pīlings sejai enzīmu 180ml
SkinSystem Pīlings sejai enzīmu 180ml
SkinSystem Pīlings sejai enzīmu 180ml
SkinSystem Pīlings sejai enzīmu 180ml

SkinSystem Pīlings sejai enzīmu 180ml

1030020090
>10
29,57 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

Sejas pīlings ar augu izcelsmes proteolītiskajiem enzīmiem, zaļās tējas, ingvera un citrona ekstraktiem. Tas maigi izlīdzina ādas struktūru, nemainot pH līmeni, veicina šūnu atjaunošanu un piešķir ādai tvirtumu un elastību. Padara ādu vienmērīgāku un mirdzošāku.

Kā tas darbojās:

  • Reģenerē atmīrušās šūnas
  • Veicina jaunu šūnu un kolagēna proteīnu veidošanos, sablīvējot ādu un izlīdzinot mazās krunciņas;
  • Attīra, tonizē un regulē pH

Bromelīns un papaīns, svarīgi atjaunojošie enzīmi, veic maigu un efektīvu pīlinga darbību, atjauno ādas dabisko toni, atjaunojot un barojot to, savukārt vērtīgie augu ekstrakti pabeidz ārstēšanu ar dabisku detox/savelkojošu darbību, kas darbojas kā sebuma regulatori. , tādējādi padarot produktu piemērotu arī visjutīgākajai ādai.

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* BROMELĪNS

Dabisks augu izcelsmes proteolītiskais enzīms, tam ir svarīga keratolītiska iedarbība, attīrot ādu no atmirušajām šūnām un stimulējot jaunu veidošanos. Tādā veidā āda būs veselīgāka, elastīgāka un struktūras ziņā atjaunota.

* CITRONS

Veic svarīgu sebuma regulēšanas darbību, normalizējot tauku dziedzeru darbību un samazinot tauku veidošanos, tādējādi radot lielisku tonizēšanu un pūtītes ādas attīrīšanu. Pateicoties tā izgaismojošajai īpašībai, tas izlīdzina sejas krāsu, samazinot traipus. Ļoti bagāts ar C vitamīnu, kas ir viens no spēcīgākajiem antioksidantiem, palīdz saglabāt ādu jaunu, neitralizē brīvo radikāļu kaitīgo darbību, tādējādi tiek apzīmēta kā pretnovecošanās.

* ZAĻĀ TĒJA

Bagāts ar polifenoliem, vitamīniem, minerālsāļiem, fermentiem un kofeīnu, tai piemīt spēcīga antioksidanta un aizsargājoša iedarbība. Tas aizkavē ādas novecošanās pazīmju parādīšanos, piemēram, audu relaksāciju, saules iedarbības radītos bojājumus un vecuma plankumus. Uzlabo sejas krāsu, padarot ādu mitrinātu, veselīgu un mirdzošu. Bagāts ar tanīniem, tam ir svarīgas ādu attīrošas un savelkošas īpašības. Attīra un dezinficē ādu, izvadot toksīnus un baktērijas, padarot to noderīgu taukainas un netīras ādas kopšanai.

* INGVERS

Pateicoties tā pretiekaisuma un antiseptiskajām īpašībām, tas palīdz noņemt netīrumus no ādas, atbrīvo poras, tādējādi veicot svarīgu detox / skābekļa darbību. Bagāts ar antioksidantiem, cīnās ar brīvajiem radikāļiem, palēninot ādas fizioloģisko novecošanos. Tas atdzīvina epidermas šūnas, piesātina ar skābekli, izlīdzina un samazina ādas traipus, piešķirot tai svaigu, atpūtušos un mirdzošu izskatu.

 

KĀ IZMANTOT:

Pirms lietošanas labi sakratiet. Pēc pareizas tīrīšanas uzklājiet produktu ar otu uz sejas, kakla un dekoltē. Atstājiet maksimāli 15 minūtes jutīgas ādas gadījumā un 25 minūtes normālas un netīras ādas gadījumā. Lai uzlabotu fermentu efektīvās proteolītiskās īpašības, dēšanas laikā līdzekli ieteicams iemasēt ar apļveida kustībām ar aukstā ūdenī samitrinātiem pirkstiem. Viegli noņemiet ar mitru sūkli un notīriet ar mīkstu drānu. Apvienojiet procedūru ar nomierinošu masku un balansējošu sejas krēmu no tās pašas SkinSystem profesionālās dermokosmētikas līnijas, kombinācijā ar saules aizsarglīdzekli. Biežums: līdzekli iesakām lietot vienu – divas reizes nedēļā; ja āda ir īpaši prasīga, atkārtojiet apstrādi nākamo 24 stundu laikā.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Atjaunojošs
Ādas elastībai
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
Biostimulating Facial Tensor Threads Complete Protocol
Reticulum Complete Protocol
Preces veids
Pīlingi

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.