• JAUNUMS
Purles 30 - SensiSkin GARDEN CEREMONY...

Purles 30 - SensiSkin GARDEN CEREMONY Aveņu gēlveida pīlings 50ml

158P
1-4
22,00 €
PVN iekļauts

 
Purles 158 Raspberry Jelly Exfoliator, ir īpaši izstrādāts tiem, kas meklē mierīgu, bet efektīvu pīlinga pieredzi. Šis izsmalcinātais pīlings lepojas ar nomierinošu želejveida tekstūru, kas ir ideāli piemērots, lai maigi nopulētu atmirušās ādas šūnas un atklātu gludāku, mirdzošāku sejas ādu. Ietiniet sevi augļu aromātā un izbaudiet ādas atsvaidzināšanu ar mūsu aveņu pīlinga masku. Šī pīlinga maska, kas ir ideāli piemērota lietošanai kā sagatavošanās posms pirms ādas kopšanas aktīvās fāzes, ir arī maiga alternatīva tiem, kam ir jutīgs vai asinsvadu ādas tips. Regulāra uzklāšana sola rūpīgi nolobītu ādu, atklājot nevainojami pulētu un atsvaidzinātu sejas krāsu. LIETOŠANA: Uzklājiet nelielu daudzumu uz sejas, izvairoties no acu un lūpu zonas. Ļaujiet nostāvēties 10-15 minūtes un noskalojiet ar siltu ūdeni, lai atklātu mirdzošu, atjaunotu vīzu.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atsvaidzinošs
Ādas tips
Jutīgai ādai
Kombinētai ādai
Taukainai ādai
Kolekcijas
SensiSkin GARDEN CEREMONY
Preces veids
Pīlingi

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.