• JAUNUMS
TOLPA DERMO FACE SEBIO max effect....

TOLPA DERMO FACE SEBIO max effect. Multi Clean 3in1 Gēls, maska, pīlings sejai 100ml

T00299
>5
12,81 €
PVN iekļauts

 

TOLPA DERMO FACE SEBIO max effect. Multi Clean 3in1 Gēls, maska, pīlings sejai.

Līdzeklis piemērots jutīgai, alerģiskai ādai un ādai ar pastāvīgām un atkārtotām nepilnībām, piemēram, pinnēm. Līdzeklis apvieno trīs funkcijas: sejas mazgāšanas želeju, mehānisko pīlingu un masku. Gēls dziļi attīra ādu, noņemot uzkrātos netīrumus. Pīlings attīra poras un novērš komedonu veidošanos. Savukārt maska ​​uzsūc lieko sebumu un sašaurina paplašinātās poras. Turklāt tas palīdz sašaurināt poras līdz pat 50% un nostiprina ādas aizsargbarjeru. Regulāri lietojot, līdzeklis samazina nepilnības un pinnes, atjaunojot ādas gludumu un vienmērīgu struktūru.

Lietošana: Uzklājiet Multi Clean uz sejas ādas, izvairoties no acu zonas. Viegli iemasējiet ar apļveida kustībām, lai nolobītu ādu, pēc tam noskalojiet ar ūdeni. Ieteicams lietot vakarā ikdienas sejas tīrīšanas līdzekļa vietā. Varat arī lietot 2-3 reizes nedēļā kā masku - uzklāt uz attīrītas sejas ādas, atstāt uz 10 min, lai nožust. Noskalot ar remdenu ūdeni.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Atsvaidzinošs
Dziļi attīrošs
Ādas tips
Jutīgai ādai
Kombinētai ādai
Taukainai ādai
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
DERMO FACE SEBIO
Preces veids
Pīlingi
Želejas

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.