JOKO TRAVEL SET Komplekts 01
JOKO TRAVEL SET Komplekts 01
JOKO TRAVEL SET Komplekts 01
JOKO TRAVEL SET Komplekts 01
JOKO TRAVEL SET Komplekts 01
JOKO TRAVEL SET Komplekts 01

JOKO TRAVEL SET Komplekts 01

NJZS80055
1-4
24,50 €
PVN iekļauts

 

Atbrīvojiet košas krāsas uzliesmojumu ar JOKO Travel Set 01 — mūsu visvairāk pārdoto JOKO Matt Lips matēto lūpu krāsu trio. Šī izraudzītā kolekcija ir lieliski piemērota gan strūklu noteicējiem, gan skaistumkopšanas entuziastiem. Komplektā ir trīs iespaidīgi toņi, kas uzlabos jūsu izskatu neatkarīgi no tā, kurp jūs aizvedīs jūsu piedzīvojumi.

 

Vispirms ir valdzinošā "It's Genius" (Matte Lipstick JOKO Matt Lips 060) – tonis, kas izstaro izsmalcinātību un noslēpumainību. Neatkarīgi no tā, vai pārvietojaties pilsētas džungļos vai malkojat kokteiļus jumta bārā, šī nokrāsa ir jūsu nenoliedzamā stila izpausme. Pēc tam ienirt kaislīgajā "Pink Passion" valdzināšanā (Matte Lipstick JOKO Matt Lips 061). Šis tonis ir koķeta rozā toņu deja, kas pagriezīs galvu, lai kur jūs dotos. Visbeidzot, "Simple Red" (Matte lūpu krāsa JOKO Matt Lips 063) ir mūžīga klasika, kas nodrošina drosmīgu un pārliecinošu apdari, kas ir lieliski piemērota tiem vakariem, kad vēlaties ieiet.

 

Katra lūpu krāsa šajā ceļojumu komplektā ir parasta izmēra tūbiņā, kas nodrošina, ka jums ir ideāls daudzums katram lietojumam. Krēmveida tekstūra slīd bez piepūles, atstājot jūsu lūpas ar samtaini matētu apdari, kas noturas visu dienu. Formula ir bagātināta ar barojošām sastāvdaļām, saglabājot jūsu lūpas mitrinātas un komfortablas pat vissmagākajos apstākļos. Galu galā skaistumam nekad nevajadzētu nākt uz komforta rēķina.

 

Tomēr patiesā burvība slēpjas šo lūpu krāsu daudzpusībā. Lai gan tiem ir intensīva pigmentācija, tie ir neticami viegli, tāpēc tie ir piemēroti visiem gadījumiem. Neatkarīgi no tā, vai dodaties uz biznesa tikšanos vai romantiskām vakariņām, JOKO Matt Lips būs jūsu uzticamais kompanjons.

 

Ņemot vērā visas lietas, JOKO Travel Set 01 ir obligāts priekšnesums ikvienam, kas meklē drosmīgu, dinamisku lūpu izskatu. Papildus izsmalcinātajām nokrāsām, šo lūpu krāsu ilgmūžība nodrošina to, ka jūsu menca paliek nemainīga no rītausmas līdz krēslai. Rezumējot, izmantojiet JOKO Matt Lips pārveidojošo spēku un ar pārliecību izkrāsojiet pilsētu!

Īpašības
Mitrinošs
Sastāvdaļas
Bez parabēniem
Vitamīni
Pielietojums
Komplekti

JOKO MAKE-UP - отражает мировые тенденции, модные цветовые палитры с оригинальными текстурами, консистенцией и простой, но выдающейся упаковкой. Бренд сотрудничает с профессионалами из Италии и Франции, и его уникальные коллекции создаются с использованием новейших активных компонентов и уникальной Швейцарской технологии микронизации.

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.