• JAUNUMS
SkinSystem BOOSTER OC Plāksteri...

SkinSystem BOOSTER OC Plāksteri vēdera zonai, samazinoši-nostiprinoši 5gb/iepak.

1010020161
>10
55,90 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

SkinSystem BOOSTER OC Plāksteri vēdera zonai, samazinoši-nostiprinoši.

Vienreizlietojamie plāksteri ir bagāti ar kolagēna, kofeīna, zaļās tējas un eikalipta ekstraktiem. Tiem piemīt samazinoša, nostiprinoša iedarbība un ir kā adjuvants lokalizētu tauku ārstēšanā. Šajā formātā tiek garantēta vienmērīga un ilgstoša aktīvo sastāvdaļu uzsūkšanās ādā. Šoka terapija. Lai uzlabotu rezultātu, plāksteru lietošanu ieteicams papildināt ar OC procedūru salonā un/vai OC procedūru mājās.

   

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

*KAPSIJS

Stimulē mikrocirkulāciju, pievelkot asinis tuvu pie ādas virsmas un attiecīgi radot siltumu. Tas paātrina bazālo šūnu metabolismu, palīdzot samazināt lokalizētu tauku nogulsnēšanos.

*ZAĻĀ TĒJA

Īpaši bagāta ar teofilīnu, tā aktivizē bazālo vielmaiņu, veicinot lipolīzi un liekā šķidruma izvadīšanu, atvieglojot tauku nogulsnējumu likvidēšanu un silueta veidošanu. Zaļā tēja satur arī antioksidantus, fermentus, aminoskābes, polifenolus, B vitamīnus, folātus un minerālvielas, lieliskas palīgvielas nošļukušas ādas kopšanā.

*KOFEĪNS

Kofeīns stimulē asins plūsmu, izvadot starpšūnu šķidrumus, atdzīvina šūnu aktivitāti un no tā izrietošo lipīdu vielmaiņu. Tādā veidā kofeīns ir ideāla dabiskā aktīvā sastāvdaļa gadījumos, kad nepieciešams samazināt lokalizēto ķermeņa tauku daudzumu. Tas ir īpaši mitrinošs un atjaunojošs antioksidants, kas nodrošina barošanu un aizsargā ādu, saglabājot to jaunu laika gaitā.

*EUKALIPTS

Bagāts ar polifenoliem un flavonoīdiem  tas ir lielisks toniks, pretnoguruma un mikrocirkulācijas stimulators.

*KOLAGĒNS

Olbaltumvielu molekula, kas ir būtiska saistaudu veselībai. Tam ir svarīga mitrinoša un atbalstoša iedarbība uz ādu, uzlabojot tvirtumu un elastību. Tas stimulē jaunā kolagēna sintēzi, palēninot normālu ādas novecošanās procesu.

*JAPĀNAS PAGODA KOKA EKSTRAKTS

Bagāts ar flavonoīdiem, triterpēniem, alkaloīdiem, polisaharīdiem, koka ekstrakts stiprina asinsvadu sieniņas, veicinot liekā šķidruma izvadīšanu, novēršot tūsku un smaguma sajūtu.

*SALIKORNIJAS EKSTRAKTS

Bagāts ar bioflavonoīdiem, tas ir pazīstams ar spēju stimulēt dabisko hidratācijas faktoru sintēzi.

  

LIETOŠANA:                                                                                                                                                                                                                                                              Noņemiet iepakojuma centrālo aizsargplēvi, uzklājiet plāksteri uz tīras, sausas vēdera ādas.

Noņemiet sānu plēvītes un veiciet nelielu spiedienu, lai plāksteris ideāli pielīp pie vēdera.

Iedarbības - izturēšanas laiks 8 stundas.

Viegli lietojams, tas nepil un neatstāj atlikumus.

Var lietot nakts vai ikdienas rutīnas laikā.

Nelietot ilgāk par 8 stundām.

Lai optimizētu līdzekļu absorbcijas ciklu, mēs iesakām lietot 2 plāksterus 1 nedēļā. Pēc tam uzklājiet 1 plāksteri 1 nedēļā profilaksei.

Aktīvo sastāvdaļu darbība var izraisīt vieglu karsējošu sajūtu, tirpšanu un/vai apsārtumu. Tās ir normālas reakcijas, kas uzskatāmas par produkta efektivitātes rādītāju, kas īstermiņā izzudīs.

Ādas tips
Visiem ādas tipiem

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.