CHRISTIAN LAURENT EXCLUSIVE...

CHRISTIAN LAURENT EXCLUSIVE micelārais ūdens 500ml

5903416025818
>5
11,41 €
PVN iekļauts

 

Micelārais ūdens Christian Laurent Royal Flowers nodrošina rūpīgu kosmētikas noņemšanu dažu minūšu laikā, vienlaikus atbrīvojot ādu no ikdienas netīrumiem un atmirušām ādas šūnām. Raksturojums: dziļi mitrina; var lietot arī jutīgai ādai; var izmantot kosmētikas noņemšanai no visas sejas, acīm un lūpām; noņem pat noturīgu grimu; āda kļūst svaiga; Ādas krāsas veids: visiem ādas tipiem. Efekti: mitrinošs, nomierinošs, Tīrīšana, tvirtinošs efekts. Aktīvās sastāvdaļas: hialuronskābe, zelts, medus.

Tilpums
401-850ml
Īpašības
Mitrinošs
Ādas elastībai
Sastāvdaļas
Hialuronskābe
Ādas tips
Jutīgai ādai
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Micelārs

Christian Laurent® ir līderis jaunākajās globālajās ādas kopšanas tendencēs. Mūsu augstākās kvalitātes kosmētika ir luksusa definīcija, ko radījuši labākie franču zinātnes un tehnoloģiju eksperti.

Izmantojot modernas un progresīvas tehnoloģijas, tiek radītas izsmalcinātas produktu formulas, kuru pamatā ir luksusa aktīvās sastāvdaļas, piemēram, melnās orhidejas molekulārais ekstrakts, kaviāra komplekss, bioaktīvais zelta un mirtes rozes ekstrakts. Kombinēts ar elegantiem aromātiem, lai pievilinātu sajūtas, vienlaikus radot satriecošus ieguvumus ādai.

Christian Laurent® kosmētikas smaržu kompozīcijas izstrādājuši vadošie franču smaržu dizaineri tieši no Grasas – pasaules smaržu industrijas galvaspilsētas.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.