• -10%
Godalgotais Pretgrumbu krēms ar SPF...

Godalgotais Pretgrumbu krēms ar SPF 30 50ml

I4128
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
35,10 € 39,00 € -10%
PVN iekļauts
Time left

 
Šis vieglais mitrinātājs nodrošina UV aizsardzību un pretnovecošanās kopšanu vienā un tajā pašā laikā. Īpaši izstrādāts taukainai un jauktai ādai IEGUVUMI Aizsargā no UV starojuma ietekmes uz ādu Uzlabo poras, nomierina ādu, vienlaikus regulējot eļļas veidošanos Āda ir acīmredzami vienmērīgāka un gaišāka, kamēr smalkās līnijas un grumbas izzūd Samazina esošos tumšos plankumus, vienlaikus novēršot jaunas pigmentācijas veidošanos AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS Soft Focus pigmenti: izlīdzina tekstūru un samazina līnijas un grumbas UVA- + B-filtrs: samazina UV starojumu uz ādas un aizsargā pret foto novecošanos A vitamīns (retinols): stimulē šūnu augšanu, aktivizē enzīmu darbību un tādējādi darbojas pret priekšlaicīgu ādas novecošanos Evermat®: aktīvā viela no oleanolskābes, kas iegūta no auga Enantia Chlorantha, attīra poras un samazina taukainu spīdumu
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Ar UV aizsardzību
Pret novecošanos | Pret grumbu
SPF 30–60
Sastāvdaļas
Vitamīni
Ādas tips
Kombinētai ādai
Taukainai ādai
Preces veids
Krēmi

Izmantojot labi sabalansētus dabiskos un biotehnoloģiski aktīvus sastāvdaļu maisījumus, tiek izstrādāti produkti, pamatojoties uz aktuālajām patērētāju vajadzībām, vēlmēm un jaunākajiem zinātniskajiem atklājumiem. Izejvielas un dabiskās sastāvdaļas ir Inspira Cosmetics “attīstības kodols”, vienlaikus maksimāli izmantojot jaunākās inovatīvās un augstas kvalitātes biotehnoloģiskās vielas.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.