• JAUNUMS
TOLPA GREEN OILS Krēms - gēls,...

TOLPA GREEN OILS Krēms - gēls, matējošs 50ml

T00065
>5
5,50 €
PVN iekļauts

 

TOLPA GREEN OILS Krēms - gēls, matējošs.

Piemērots jutīgas, kombinētas un taukainas ādas kopšanai. Satur vegānisku formulu - pat 96% dabiskas izcelsmes sastāvdaļu, tai skaitā: citrona mizu eļļa, glicerīns, ekstraktu komplekss no diždadža saknes, kadiķa augļi, dzeltenās sinepju saknes, citrona miziņas un timiāna lapas. Krēms samazina sebuma veidošanos, patīkami matē un neļauj ādai uz ilgu laiku spīdēt. Turklāt tas atbloķē un sašaurina paplašinātās poras, samazina komedonu veidošanos un aktīvi atbalsta cīņu pret nepilnībām. Turklāt tas atjauno, izlīdzina, mitrina un nomierina kairinājumus un apsārtumu. Produkts nesatur parabēnus, silikonus, mākslīgās krāsvielas un parafīna eļļu.

Lietošana: Uzklājiet krēmu uz attīrītas un tonizētas sejas un kakla zonu ādas, izvairoties no acu zonas. Maigi iemasējiet. Lietojiet no rīta un vakarā.

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atsvaidzinošs
Matējošs
Sastāvdaļas
100% Vegānisks
Bez silikoniem
Bez sulfātiem (SLS-SLES)
Ādas tips
Kombinētai ādai
Kolekcijas
GREEN OILS
Preces veids
Krēmi

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.