Demi-permanenta matu krāsa 5/37 60ml

Demi-permanenta matu krāsa 5/37 60ml

81455519
1-4
Profesionāļiem

 
Extra Rich Creme demi-permanents īpaši bagātīgs krāsas krēms ar Vitaflection Microspheres izcilam spīdumam, daudzdimensionālam mirdzumam un matiem, kas izskatās jaunāki. Demi-permanentā krāsa nesatur amonjaku, bet satur ūdeņraža pārskābi zemākā koncentrācijā, krāsas prekursori neiekļūst matos tik dziļi, nodrošinot saudzīgāku iedarbību uz matiem kā permanentā krāsa. Īpaši bagātīgs krēmveida sastāvs ar vaskiem un lipīdiem mirdzošai un intensīvai krāsai. Līdz 50% sirmu matu pārklājums. Saglabājas līdz pat 24 matu mazgāšanas reizēm. Augsta 500 triljonu Vitaflection Microspheres koncentrācija katrā matu stiebrā. Līdz 50% lielāks spīdums salīdzinājumā ar nekrāsotiem matiem. Krāsas līdzsvars matu vidusdaļā un galos. Prestige aromāta sistēma.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Bez amonjaka matu krāsas
Matu spīdumam
Sastāvdaļas
Bez amonjaka
Preces veids
Ķīmiskās matu krāsas

Mūsdienās Kadus Professional ir viens no uzticamākajiem starptautiskajiem zīmoliem, kas kā lielu vērtību piedāvā kvalitatīvus produktus, lai padarītu klientus laimīgus. Zīmola pastāvēšanas būtība ir neatkarības stiprināšana. Ar Kadus Professional jūs esat labās rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.