Demi-permanenta Extra-Coverage matu...

Demi-permanenta Extra-Coverage matu krāsa 8/07 60ml

81636358
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem

 
Extra Rich Creme Demi-permanenta Extra-Coverage krāsa ar Vitaflections Microspheres X-Tra tehnoloģiju. Dabīgas nokrāsas toņi nodrošina spīdīgus matus, kas ir grezni krāsoti, bet joprojām izskatās dabiski. Pārliecinoši skaisti, veselīgi rezultāti apvienojumā ar patīkamu un maigu krāsu pakalpojumu. Līdz 70 % sirmu matu pārklājums. Vitaflection Microspheres X-Tra tehnoloģija. Līdz 20% vairāk Vitaflection Microspheres krāsas pigmentu. Līdz 57% vairāk krāsas mirdzuma (salīdzinājumā ar nekrāsotiem matiem). Krāsošana gaišāk līdz 1 pakāpei. Intensīvi un dabiski rezultāti.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Matu spīdumam
Matu tips/stāvoklis
Krāsotiem un balinātiem matiem
Matu krāsas tonis
Dabīgie toņi
Preces veids
Ķīmiskās matu krāsas

Mūsdienās Kadus Professional ir viens no uzticamākajiem starptautiskajiem zīmoliem, kas kā lielu vērtību piedāvā kvalitatīvus produktus, lai padarītu klientus laimīgus. Zīmola pastāvēšanas būtība ir neatkarības stiprināšana. Ar Kadus Professional jūs esat labās rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.